Estetiska programmet

Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter

Rytmus Malmö, i Malmö
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kontinuerligt se detaljer
Antal elever
Antal elever: cirka 180 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 135,0
(medelvärde: 237,8)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kontinuerligt se detaljer
Antal elever
Antal elever: cirka 180 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 135,0
(medelvärde: 237,8)
Få mer information om programmet 👍

Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter

Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter

Singer/Songwriter på Rytmus Malmö

Skriv och sjung dina egna hits! 
Visst är det kul med covers. Men inget slår känslan av att göra helt egna låtar, eller hur? Singer/Songwriter är den perfekta grenen för dig som vill vässa din talang som låtskrivare. Den som framför den färdiga låten på scen kan naturligtvis vara du.

En bra grund
Att göra en bra låt är en utmaning även för proffsen. Det kräver inte bara kreativitet och bra idéer utan också kunskap. Vi lär dig mer om musikteori, byggstenar som skapar rätt helhet i låtar, varför vissa ackord och toner låter så läckra tillsammans och hur man skriver låtar som berör.

Utvecklas musikaliskt
Att utvecklas musikaliskt som sångare eller instrumentalist är naturligtvis viktigt för att kunna förmedla dina låtar, men vi lägger även stort fokus på hur du ska fånga en publiks intresse när du uppträder med dina kompositioner. Ja, hur du bäst når ut med det du skriver på ett slagkraftigt sätt.

Skapa dina egna låtar
Du kan få möjlighet att spela in egna låtar, lära dig vad som behövs för att producera musik och hantera musikteknisk utrustning. Låtskrivande handlar trots allt om en kreativ process som börjar med några trevande toner men som ska landa i ett färdigt konstverk. Både live och inspelat material.

Efter gymnasiet
Estetiska programmet med inriktning musik ger dig en grundläggande högskolebehörighet. Efter Rytmus har du därför möjligheten att fortsätta med musiken och studera vidare på universitet och högskola.

Läs mer om utbildningen på vår hemsida: 

Är du intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontinuerligt

  • Klassrum
  • Malmö

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Videoreportage

Ansökan

Ansök till Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Gymnasieexamen

Estetiska programmet är högskoleförberedande.

Ta kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 15 recensioner
Skriv en recension
5/5
Freja
06 nov 2020
Rytmus fick mig att älska skolan igen!

På min förra skola mådde jag väldigt dåligt. Jag var så himla skoltrött och det förekom mobbning på skolan som inte togs på allvar. Det gjorde att jag trodde att mina sista gymn...

Visa hela
5/5
Den Dansande Basisten
06 feb 2020
Älskar att vara i skolan!

Jag var sjukt skoltrött när jag började på rytmus men nu älskar jag skolan. Lärarna är sjukt kompetenta och man utvecklas som person. Rytmus-andan finns verkligen bland eleverna...

Visa hela
1/5
S
05 okt 2018
Hemsk skola tar inte tag i problem

Mobbning föregår från både elever och lärare. Man blir utfryst hela tiden.

Rytmus Malmö
Barkgatan 8
21422 Malmö

Rytmus musikgymnasium i Malmö

Rytmus musikgymnasium är en unik skola fylld av kreativa samarbeten med en tydlig målsättning att vara ett av Sveriges bästa estetiska gymnasier. Inom utbildningen strävar vi hela tiden efter att vara verklighetsförankrade och aktuella i såväl de estetiska som teoretiska ämnena....

Läs mer om Rytmus Malmö och visa alla program.

Sponsrad