International Baccalaureate

International Baccalaureate

Antal elever
Antal elever: cirka 70 (.)
Antagningspoäng (2022)
Antagningspoäng: 150,0
(medelvärde: 240,0)
Antal elever
Antal elever: cirka 70 (.)
Antagningspoäng (2022)
Antagningspoäng: 150,0
(medelvärde: 240,0)

Om utbildningen

International Baccalaureate Diploma Programme passar dig som är intresserad av språk, resor och vill gå ett internationellt program..

International Baccalaureate är ett internationellt erkänt gymnasieprogram som ger dig behörighet till högskolestudier i mer än 100 länder, inklusive Sverige. Studierna omfattar tre år där det första året är ett förberedande år med svenska nationella kurser, fast med engelska som undervisningsspråk.

Gymnasieexamen

International Baccalaureate leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen som ger dig behörighet att studera vidare både i Sverige men även i andra, främst engelsktalande, länder.

Ansökan

Ansök till International Baccalaureate

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen i Örebro län. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 311 10 701 35 Örebro
Telefon: 019-211000  
Mejladress: gymnasieantagningen@orebro.se
Rudbecksgymnasiet Örebro
Kungsgatan 31 - 33
701 35 Örebro

Välkommen till Rudbecksgymnasiet!

Rudbecksgymnasiet är en gymnasieskola med två nationella program; naturvetenskapsprogrammet och samhällvetenskapsprogrammet. Rudbecksgymnasiet har dessutom ett specialutformat program: NV Idrott, idrottsprogrammet. På skolan finns drygt 900 elever och 100 personal. På NV och SP erbjuder skolan eleverna att studera med engelska...

Läs mer om Rudbecksgymnasiet Örebro och visa alla program.

Sponsrad