REFIS-Stockholm

REFIS - Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm är en skola för dig som vill bli VVS-montör! Hittills har ca 300 blivande VVS-montörer examinerats från REFIS. Skolan erbjuder VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

REFIS tar in 48 elever varje år och har i dag 136 elever och 14 medarbetare. Stämningen på skolan är trygg och familjär vilket uppskattas av både elever och lärare.

Lokaler av toppskick

REFIS ligger i lokaler med toppskick i Liljeholmen, centralt i Stockholm. Du tar dig enkelt hit med buss, tunnelbana och tvärbana. Lokalerna är välutrustade och bra anpassade för skolans verksamhet med en verkstad med svetslokal och teorisalar, uppehållsrum, fräscha omklädningsrum och datasal med nya datorer.

Vänner på andra skolor

I byggnaden där skolan är belägen finns även andra gymnasieskolor och därför får du fler vänner än bara de i din klass och på skolan. Skolorna har en gemensam restaurang och café och där träffas eleverna. Det är viktigt med bra lunch tycker REFIS och den får du som elev äta gratis i skolan. Bredvid skolan ligger Liljeholmshallen där undervisningen i Idrott & hälsa hålls.

Skola utan vinstintresse

REFIS har inget vinstintresse, utan eventuella vinster återinvesteras i skolan igen och går på sätt tillbaka till skolans elever.

Är du intresserad och vill veta mer om Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm

Yrkesprogram
VVS- och fastighetsprogrammet Ort Recensioner
VVS- och fastighetsprogrammet, VVS Stockholm
  • = Riksintag

Visa alla

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Antal elever per lärare 2017

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm 13,5
Stockholm 15,3
Sverige 11,7

Antal elever på skolan år 2017: 128

VVS- och fastighetsprogrammet

12,9 40,6 % .
  Stockholm Sverige År
Totalt antal studerande 46 2017
Genomsnittlig betygspoäng 12,9 12,7 12,6 2017
Andel behöriga till högskola 40,6 % 41,5 % 23,3 % 2017
Andel med examen inom 3 år . . . 2017

Lövholmsvägen 2
11743 Stockholm

www.refis.se

Kenny Brolin   |   2017-12-02
Refis har en underbar gemenskap, jag hade en jobbig tid för några veckor sedan och folk från alla årskursar, klasser och lärare kom och stötta mig och fråga hur allt var. Utbildningen är också superbra, det är medel stora klasser så alla kan få hjälp när man behöver. Trevlig folk och en superbra gymnasium.
Liam 16j   |   2017-12-02
jätte bra skola, med trevliga elever och bra lärare! ger även möjlighet att plugga vidare på högskola om man vill det i framtiden, tipsar skolan till alla som känner sig intresserade av att gå ett yrkesförbererande program!
Elev 15T   |   2016-10-29
Bra skola med trevliga och kunniga lärare som bryr sig om eleverna. Mysigt beläget söder om stan, nära kommunala färdmedel och 10 min från Stockholms Centralstation.

För att beställa information från Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner
Baseras på 12 recensioner