REFIS-Stockholm

REFIS - Refis är Sveriges enda branschägda VVS-skola och är icke-vinstdrivande

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm är en skola för dig som vill bli VVS-montör! Hittills har ca 300 blivande VVS-montörer examinerats från REFIS. Skolan erbjuder VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning VVS.

REFIS tar in 48 elever varje år och har i dag 136 elever och 14 medarbetare. Stämningen på skolan är trygg och familjär vilket uppskattas av både elever och lärare.

Lokaler av toppskick

REFIS ligger i lokaler med toppskick i Liljeholmen, centralt i Stockholm. Du tar dig enkelt hit med buss, tunnelbana och tvärbana. Lokalerna är välutrustade och bra anpassade för skolans verksamhet med en verkstad med svetslokal och teorisalar, uppehållsrum, fräscha omklädningsrum och datasal med nya datorer.

Vänner på andra skolor

I byggnaden där skolan är belägen finns även andra gymnasieskolor och därför får du fler vänner än bara de i din klass och på skolan. Skolorna har en gemensam restaurang och café och där träffas eleverna. Det är viktigt med bra lunch tycker REFIS och den får du som elev äta gratis i skolan. Bredvid skolan ligger Liljeholmshallen där undervisningen i Idrott & hälsa hålls.

Skola utan vinstintresse

REFIS har inget vinstintresse, utan eventuella vinster återinvesteras i skolan igen och går på sätt tillbaka till skolans elever.

Är du intresserad och vill veta mer om Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm

Yrkesprogram
VVS- och fastighetsprogrammet Ort Recensioner
VVS- och fastighetsprogrammet, VVS Stockholm
5,0 (10)
  • = Riksintag

Visa alla

Gymnasiearbete VVS på Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm!

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Antal elever per lärare 2017

Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm 13,5
Stockholm 15,3
Sverige 11,7

Antal elever på skolan år 2017: 128

VVS- och fastighetsprogrammet

12,9 40,6 % .
  Stockholm Sverige År
Totalt antal studerande 46 2017
Genomsnittlig betygspoäng 12,9 12,7 12,6 2017
Andel behöriga till högskola 40,6 % 41,5 % 23,3 % 2017
Andel med examen inom 3 år . . . 2017

Lövholmsvägen 2
11743 Stockholm

www.refis.se

Oscar 17J
Jag tycker det är världsklass lärare och man lär sig sjukt mycket inom de områden man vill. Bra lokaler, Om man vill satsa på ett yrke med hantverk så ska man absolut ta rörmokare för man lär sig något nytt varje dag, framförallt i denna skola som vill elevernas bästa och just därför tycker jag det är en av de bästa skolorna i sthlm
Gaston 16T
Refis är utan tvekan den bästa VVS-skolan där hela 93% av tidigare elever har en sysselsättning med en snittlön på ca 30 000kr 10 år efter avslutad utbildning. Refis är en liten men familjär skola med kunnig och trevlig personal och trevliga drivna elever. Vill man bli en VVS-montör så är Refis det soklara valet till bästa möjliga utbildning.
Kenny Brolin
Refis har en underbar gemenskap, jag hade en jobbig tid för några veckor sedan och folk från alla årskursar, klasser och lärare kom och stötta mig och fråga hur allt var. Utbildningen är också superbra, det är medel stora klasser så alla kan få hjälp när man behöver. Trevlig folk och en superbra gymnasium.

För att beställa information från Rörentreprenörernas Friskola i Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner