Visa gymnasium.se som: Mobil

Realgymnasiet i Trollhättan

I Trollhättan kan du läsa Realgymnasiets etablerade och starka utbildningar Häst, Hund, Djurvård och Natur & äventyr. Skolan finns på 15 orter i hela Sverige och alla utbildningarna är förankrade i arbetslivet och med goda kontakter med företag lokalt, regionalt och internationellt. Realgymnasiet är väldigt stolta över att erbjuda utbildningar där elever får utvecklas och lära sig i en verklig miljö.

Det är Realgymnasiet som utbildar framtidens arbetskraft och det görs genom att tala med branscherna och tillfrågat branschråden samt kontakter: vad behövs i dessa utbildningar för att eleverna ska bli anställningsbara efter studenten? Då har skolan lyssnat på deras svar och bakat in det i utbildningarna. Vilket sedan bidragit till att 86 % av Realgymnasiets elever är i sysselsättning 6 månader efter studenten.

Visa alla utbildningar på Realgymnasiet Trollhättan

Program

Naturbruksprogrammet

Hitta till skolan

Realgymnasiet Trollhättan

Lasarettsvägen 9
461 52 Trollhättan

 Visa telefonnummer
realgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

V
(5)
Det är så bra mat, jättebra lärare som bryr sig om mig och vill utveckla oss elever. Jag hae lärt mig massa under mina år och jag rekomenderar verkligen realgymnasiet till nya elever. Min plan är att plugga vidare efter gymnasiet och tack vare att realgymnasiet erbjuder högskolebehörighet på alla utbildninga så kan jag göra det.
Fredrik Malm
(5)
Jag går på Realgymnasiet i Göteborg men tycker att det ska bli jättekul att det öppnar i Trollhättan som är den stad jag är född och bor i. Realgymnasiet är en grymt bra skola och det säger jag från djupet va mitt hjärta! Det är en god anda och underbar stämning, fantastiskt pedagogiska och duktiga lärare som alltid gör sitt bästa för att man sk...
Visa hela
Elin
(5)
En liten skola med stora möjligheter! Lär dig hur du använder dina kunskaper i verkligheten via skolans väl planerade och trivsamma APLplatser och samarbetspartners. Lärarna är på elevernas nivåer och hjälper alla i den takt som passar bäst för just den eleven. Skolan erbjuder också ett stort utbud av valbara kurser, så du kan skräddarsy din utb...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.