Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Mitt i Nyköping ligger Realgymnasiet: En lugn, liten och trevlig skola med en bra arbetsmiljö. Det är en skola som blandar teoretiskt lärande med praktiskt utövande för att du ska få en så bred och omfattande utbildning som möjligt, oavsett vad du läser för program.

Nära samarbete med branscher

Genom att utbildningarna drivs med nära samarbeten med näringslivet och branscher så kommer du alltid studera något som det finns en efterfrågan på och att dina kunskaper är relevanta och aktuella. Samarbetena ger dig också ett kontaktnät direkt under utbildningen som kommer hjälpa dig i dina framtida val efter studierna. Hästutbildning har samarbeten med bland annat Py Jägerden Svenskthopp, Anna och William Eventingteam, Stjärnholms Ryttarförening. Djuvårdsutbildningen samarbetar bl a med Arken Zoo, Fjärilshuset i Hagaparken, Vettris och hundutbildningen med Lillemans hundcenter, Trimmis och Helens hundhotell. Natur och äventyrsutbildningen samarbetar bl a med Friluftsfrämjandet, Boda Borg och STS Alpresor.

Plugga din utbildning som lärling

Om du vill fördjupa dig inom din utbildning så ger Realgymnasiet dig möjligheten att studera som lärling. Under det andra eller tredje året kan välja att studera som lärling vilket innebär att hälften av studietiden kommer att bedrivas ute på arbetsplatser tillsammans med handledare. Du kommer få erfarenhet och praktiska kunskaper som kommer ge dig värdefulla färdigheter inför dina framtida jobb. Lärling är perfekt för den som vill spetsa sig mot sitt yrkesval i utbildningen.

Möjlighet till högskolebehörighet

Om du är intresserad av att studera på högskola eller universitet så kan du välja att läsa till något av de färdiga kurspaket som Realgymnasiet erbjuder. Beroende på vilken behörighet du är ute efter så kan du välj att läsa de kurser som du behöver. Svenska 2 & 3, samhällskunskap 1a2 och historia 1a2 kan du ALLTID läsa hos oss. Matematik 2a kan man få läsa på rekommendation.

Är du intresserad och vill veta mer om Realgymnasiet Nyköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Realgymnasiet Nyköping

Yrkesprogram
Naturbruksprogrammet Ort Recensioner
Naturbruksprogrammet, Djur: Djurvård Nyköping
5,0 (1)
Naturbruksprogrammet, Djur: Hund Nyköping
Naturbruksprogrammet, Djur: Häst Nyköping
4,5 (2)
Naturbruksprogrammet, Skog: Natur & äventyr Nyköping
5,0 (1)
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Realgymnasiet Nyköping.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Realgymnasiet Nyköping
Nyköping

Antal elever per lärare 2017

Realgymnasiet Nyköping 11,5
Nyköping 11,9
Sverige 11,7

Antal elever på skolan år 2017: 71

Naturbruksprogrammet

14,8 .. .
  Nyköping Sverige År
Totalt antal studerande 21 2017
Genomsnittlig betygspoäng 14,8 13,8 14,0 2017
Andel behöriga till högskola .. 39,3 % 47,7 % 2017
Andel med examen inom 3 år . . . 2017

Realgymnasiet Nyköping

Västra Trädgårdsgatan 39-41
611 32 Nyköping

realgymnasiet.se

För att beställa information från Realgymnasiet Nyköping, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.