Välkommen till Realgymnasiet i Malmö!

Realgymnasiet hittar du centralt i Malmö, ett stenkast från centralstationen. Skolan har funnits i Malmö sedan 2009 och idag finns Realgymnasiet på 14 orter i Sverige. I Malmö går ca 130 elever. Här finns utbildningar inom Djurvård, Hund, Häst samt Natur & äventyr. Som elev har du lektioner både på skolan och ute på en arbetsplats, i form av arbetsplatsförlagt lärande. Genom din praktik knyter du viktiga kontakter och förbereds för din yrkesexamen. Gör det roligt. Lär på riktigt.

Det som är roligt för dig är viktigt för Realgymnasiet - På Realgymnasiet använder man det som du tycker är roligt som en genväg till kunskap. Man tar därför det som du tycker är roligt på allvar.

Visa alla utbildningar på Realgymnasiet Malmö

realgymnasiet.se

Snittbetyg: 4,6

Silje
Naturbruk, inriktning Djurvård. Mina 3 år på Real gymnasiet har varit otroligt bra. Jag har lärt mig en hel del och utvecklats otroligt mycket som person. Denna skola rekommenderar jag starkt till kommande gymnasieelever som är mycket skoltrötta och är ute efter en rolig men även lärorik gymnasieperiod. Är inte djur ditt intresse kan du även sen...
Visa hela
Jonathan
Jag har lärt mig en hel del från hantering av olika djurslag, deras olika beteenden, smittor, parning och regler och lagar.
Ella
Jag tycker att min utbildning är rolig och har varit givande. Jag har fått prova på mycket och utvecklats som hästmänniska. Skulle absolut rekommendera skolan till fler!

Skolrecensioner