Naturbruksprogrammet

Naturbruksprogrammet

Realgymnasiet Sundbyberg, i Sundbyberg
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Antal elever
Antal elever: cirka 40 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 100,0
(medelvärde: 185,4)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Antal elever
Antal elever: cirka 40 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 100,0
(medelvärde: 185,4)

Om utbildningen

Naturbruksprogrammet passar dig som vill jobba med djurvård, växter, lantbruk, skogsbruk eller naturturism. Beroende på vilken inriktning du väljer får du under programmets gång fördjupade kunskaper inom ett specifikt område.

Undervisningen på naturbruksprogrammet är både teoretisk och praktisk. I programmet ingår 15 veckors praktik där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Naturbruksprogrammet är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen och förbereder dig inför att jobba som exempelvis djurvårdare, skogsvårdare, och naturguide.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Sundbyberg

Behörighet

För behörighet till Naturbruksprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturbruksprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.

Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg!

Realgymnasiet i Sundbyberg är en modern gymnasieskola där du som elev kan kombinera ditt stora intresse med en gymnasieutbildning som ger högskolebehörighet. Vi är den lilla skolan med stora möjligheter! Tanken är att du ska få en utbildning som ligger...

Läs mer om Realgymnasiet Sundbyberg och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Elvira Windh
15 maj 2023

Jättebra skola, kul att man kan kombinera praktiskt och teoretiskt.

5/5
Alias
15 maj 2023
Rolig utbildning

Utbildningen är utmanande och rolig. man behöver tänka på ur man ska jobba och tänka på sin ergonomi så man inte skadar sig själv

Sponsrad