Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet

Realgymnasiet Linköping, i Linköping

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet vänder sig till dig som inte har behörighet till ett nationellt program på gymnasiet. Det finns fyra olika introduktionsprogram: programinriktat val, yrkesintroduktion, individuellt alternativ och språkintroduktion.

Introduktionsprogrammets innehåll bestäms i en individuell studieplan. Ingen av introduktionsprogrammen leder till en examen utan tanken det ska leda vidare till ett studier på ett nationellt gymnasieprogram eller till arbete.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen i Linköping. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Linköpings kommun 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-208820
Mejladress: gymnasieantagningen@linkoping.se
Realgymnasiet Linköping
Alkagatan 4
58277 Linköping

En perfekt blandning – så kan en utbildning hos oss beskrivas. Teoretisk, praktisk och relevant kunskap att använda från dag ett!

Välkommen till en skola med närhet till resecentrum och stadskärnan. Våra elever tycker att skolan är lagom stor vilket gör att alla känner alla. Hos oss utvecklas du som person genom att öva på att ta initiativ och ansvar, omsätta...

Läs mer om Realgymnasiet Linköping och visa alla program.

Sponsrad