Visa gymnasium.se som: Mobil

Har du höga ambitioner?

Vår målsättning är det blir Stockholms, och Sveriges, bästa gymnasium. Som elev på ProCivitas kan du förvänta dig en skolgång utöver det vanliga. Vi vill att du, utöver att få gedigna teoretiska kunskaper, ska förbättra din sociala och kommunikativa kompetens samt utveckla din egen drivkraft. Utbildningen syftar till att koppla samman teori och verklighet vilket ger dig en säker plattform inför framtiden. För att ytterligare förstärka kopplingen erbjuder vi dig en mentor från arbetslivet samt bjuder in föreläsare från skilda kompetensområden.

ProCivitas bedriver skolverksamhet på flera andra orter sedan tidigare och har därför gedigen erfarenhet och de bästa förutsättningarna för att lyckas. På ProCivitas Stockholm erbjuds två högskoleförberedande gymnasieprogram:

  • Ekonomiprogrammet (Juridik, Ekonomi)
  • Samhällsvetenskapsprogrammet (Samhällsvetenskap, Beteendevetenskap)

Mentorsprogrammet på ProCivitas bygger broar till arbetslivet

På ProCivitas Stockholm kommer du som elev att ha möjlighet att söka en egen mentor från näringslivet. Tanken med skolans mentorsprogram är att du som elev ska ha ett bollplank i det lokala näringslivet som kan fungera som inspiration och stöd under det sista gymnasieåret.

Förberedd för vidare studier utomlands

– Vi är väldigt aktiva för att hjälpa dig att bli antagen till bästa skolorna världen över. Om du te.x. vill till Harvard, Yale, Princeton, Oxford eller Cambridge gör vi en plan redan i början av årskurs 1. Det roligaste är att flera elever varje år också lyckas bli antagna till de mest prestigefyllda institutionerna i tuffast möjlig konkurrens i hela världen, Peter Conneé Ordförande för ProCivitas Alumnis

Tyck till om verksamheten

ProCivitas strävar mot att vara Sveriges bästa gymnasieskola, ett tufft mål som sporrar dem till ständig förbättring. För att få en fingervisning om hur långt de nått på vägen mott sitt mål genomför ProCivitas årligen flera omfattande enkäter där eleverna får utvärdera och tycka till om verksamheten. I dessa undersökningar brukar eleverna bland annat lyfta fram skolans fantastiska lärare, undervisningskvaliteten och trivseln. En ytterligare framgångsfaktor som eleverna lovordar är att ProCivitas har mycket bra studiero i klassrummen, vilket är avgörande för att göra elevernas lärande effektivt.

Läs mer på skolans hemsida!


Är du intresserad och vill veta mer om ProCivitas privata gymnasium Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på ProCivitas privata gymnasium Stockholm

Öppet hus

Öppet hus på ProCivitas Stockholm

Stämningen på ProCivitas kan inte riktigt beskrivas i texter, bilder eller filmer. Kom förbi på öppet hus så får du träffa elever, lärare och skolledning. Kika på våra lokaler och få fördjupad information om skolan.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-26    Tid:   17:00 - 19:30
Datum:   2020-01-28    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-04-28    Tid:   17:00 - 19:00

Program

Video

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av ProCivitas privata gymnasium Stockholm.

Hitta till skolan

ProCivitas privata gymnasium Stockholm

Sandbacksgatan 10
11621 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.procivitas.se

Recensioner

Sten Sjöberg
(5)
Ekonomiprogrammet i Helsingborg, som jag vet mest om, och de andra skolor håller otroligt hög standard på utbildningen. Jag har aldrig varit med om någon som varit missnöjd, men däremot flera som med sitt UF fått åka till Stockholm tack vare sin prestation med sina lärare.
Bonnie
(5)
Tog studenten från ProCivitas i Malmö 2008, läste Företagsekonomiska programmet. Skulle utan tvekan välja ProCivitas igen om jag fick den chansen. Lärarna håller en hög pedagogisk kvalité och utbildningen var en bra förberedelse för framtiden. Motivationsfaktorn är hög på ProCivitas, vilket gjorde att det var otroligt kul att studera samtidigt s...
Visa hela
Hampus
(5)
Gick naturprogrammet på ProCivitas i Helsingborg och fick där förmånen att bli undervisad av förmodligen Sveriges bästa lärarteam. Deras engagemang och nytänkande gjorde undervisningen till något roligt och väckte nyfikenhet. Att ProCivitas elever hamnar på toppuniversitet är ingen slump, utan ProCivitas hade jag aldrig varit där jag är idag. V...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från ProCivitas privata gymnasium Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
ProCivitas privata gymnasium Stockholm
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 17 recensioner.