Visa gymnasium.se som: Mobil

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg
Programinformation
Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet
Startdatum: - Stockholm
(Läs mer) Öppet hus
2020-04-30

Film

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Naturvetenskap Procivitas Karlberg

Om utbildningen

Naturvetenskap på Procivitas Karlberg

Undrar du hur man löser ett brott med DNA-teknik? Vilka effekter har egentligen klimatförändringen i din vardag? Vill du gå en bred utbildning som öppnar många vägar till intressanta utbildningar och yrken? Då är Naturvetenskapsprogrammet något för dig!

Du kommer att studera allt ifrån genetik och astronomi till logisk problemlösning och bioteknik. Att studera naturvetenskap är spännande och intressant när man får se, känna, höra och uppleva sambanden i naturen. Du kommer därför att få laborera mycket i våra moderna och välutrustade laborationslokaler. Vid flera tillfällen under dina tre gymnasieår kommer du att få skapa egna projekt i samarbete med företag eller forskare. I dessa projekt arbetar du med aktuella ämnen som exempelvis miljö och energi.

På ProCivitas studerar du i en miljö präglad av nyfikenhet, kreativitet och nytänkande. Som en del av din utbildning kommer du därför att besöka universitet, forskningsstationer och företag som ger dina studier en stark verklighetsförankring.

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Som boende i samma kommun som ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Reportage

Från forskning till undervisning på ProCivitas

Från forskning till undervisning på ProCivitas

Läs mer ProCivitas Privata Gymnasium

Med en bakgrund som mångårig forskare är läraren Pernilla Bjerling en enorm tillgång för ProCivitas Karlberg.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

ProCivitas Karlberg

Bli förberedd för framtiden på ProCivitas Stockholm Karlberg!

Hösten 2019 slår ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg upp sina portar! Välkommen till en ny gymnasieskola i Solna med två högskoleförberedande program inom Beteendevetenskap och Naturvetenskap.  ProCivitas är ett väl etablerat varumärke med skolor i Helsingborg, Lund, Malmö, Stockholm och...


Läs mer om ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg och visa alla program.

Kontaktuppgifter

ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

Tomtebodavägen 3A
171 65 Solna

 Visa telefonnummer
www.procivitas.se Utbildningens hemsida

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Anonym
(5)
Extrem fina lokaler, lärare som är utbildade och motiverar eleverna. Bra mat och miljö att studera i vilket gör att man själv orkar igenom dagarna speciellt om man studerar natur.
Anonym
(5)
Ett ytterst fenomenalt utbildningscenter med hög kvalitet på undervisningen. Mycket resurser spenderas på elever och trevliga muntrationer erbjuds eleverna med jämna mellanrum. Exempel på dessa är utlandsresor. Lärarna är utbildade och kompetenta. Maten är mycket bra. Högt tempo och höga krav gör att jag rekommenderar att man har bra betyg och p...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap från ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Reportage
Från forskning till undervisning...
ProCivitas Privata Gymnasium

Med en bakgrund som mångårig forskare är läraren Pernilla Bjerling en enorm tillgång för ProCivitas Karlberg.

Läs mer

Du kanske också är intresserad av: