Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Om skolan

ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

Bli förberedd för framtiden på ProCivitas Stockholm Karlberg!

Hösten 2019 slog ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg upp sina portar! Välkommen till en ny gymnasieskola i Solna med två högskoleförberedande program inom Beteendevetenskap och Naturvetenskap. 

ProCivitas är ett väl etablerat varumärke med skolor i Helsingborg, Lund, Malmö, Stockholm och Växjö. Skolorna genomsyras av höga ambitioner inom akademiska studier, systematisk och kontinuerlig kvalitetssäkring i ett nära samarbete med näringsliv. På ProCivitas Privata Gymnasier ser man till hela individen med övertygelsen att ett gott självförtroende, en stabil värdegrund och goda kunskaper ger varje individ goda förutsättningar att forma sin framtid.

Här studerar du i en trivsam och innovativ skolmiljö, där engagerade och skickliga lärare dagligen gör allt för att just du ska utvecklas som person och lyckas med din utbildning. Efter dina tre år på ProCivitas Stockholm Karlberg ska du känna dig både nyfiken och modig att möta framtiden för nya spännande möjligheter.

Samarbete med näringslivet

Eftersom lärande gynnas av goda samarbeten tillsammans med näringslivet och andra externa aktörer har ProCivitas samarbete med näringslivet som en hörnsten i utbildningen. Alla elever har möjlighet att ansöka till mentorsprogrammet inför det sista läsåret. För att visa på kopplingen mellan teori och verklighet erbjuder skolan:

  • gästföreläsare
  • studiebesök
  • studieresor

Entreprenörskap 

En viktig del av utbildningarna på ProCivitas är fokuset på entreprenörskap, som går som en röd tråd genom hela verksamheten. När omvärlden kommer in i skolvardagen växer du som elev i det samarbetet. Efter att du läst på ProCivitas Stockholm Karlberg är du förberedd inför eftergymnasiala studier både i Sverige och utomlands. Andra elever som läst på ProCivitas skolor har efter trean gått vidare till bland annat Handelshögskolan i Stockholm och de attraktiva utländska Universiteten Yale, Princeton, Cornell och London School of Economics.

Elevkår och alumniförening

Gymnasiet handlar inte bara om studier - det är också viktigt att ha kul under tiden! Genom samarbete mellan de olika ProCivitas-skolorna kan du som elev gå med i elevkåren och på så vis bli del av ett nätverk.

Efter gymnasiet kan du också bli medlem i ProCivitas aktiva alumniförening. Den består av tidigare elever som träffas flera gånger per år, både i Sverige och i andra länder där de studerar och arbetar.

Garanterad examen

Inom ProCivitas råder elevgaranti. Det betyder att alla elever som börjar på skolan är garanterad att få en fullföljd utbildning hos skolan.

Här ska du känna dig varmt välkommen. ProCivitas är en skola där du ska känna glädje varje dag med målet att erbjuda dig en förstklassig gymnasieutbildning. Här får Du utvecklas!


Är du intresserad och vill veta mer om ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

Öppet hus

Välkommen på öppet hus

Varmt välkommen till ProCivitas Karlberg! Under ditt besök kommer du att få träffa skolans lärare och elever och se dig om i lokalerna. ProCivitas ser fram emot att träffa dig!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-11-28    Tid:   12:00 - 15:00
Datum:   2020-12-02    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-01-28    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-04-29    Tid:   17:00 - 19:00

Program

Reportage

Max på Samhällsvetenskapsprogrammet

Max på Samhällsvetenskapsprogrammet

Läs mer ProCivitas Privata Gymnasium Karlberg

Max Häggström läser första året på Samhällsprogrammet på ProCivitas Karlberg. I den här intervjun delar Max med sig av sina tankar kring sitt gymnasieval.


Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg.

Hitta till skolan

ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg

Tomtebodavägen 3A
171 65 Solna

 Visa telefonnummer
www.procivitas.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Hög kvalite
(5)
Väldigt god mat och fina lokaler. Det är bra lärare och man har möjlighet till att nå höga prestationer. Det är även bra föreläsningar som skolan erbjuder.
Anonym
(5)
Extrem fina lokaler, lärare som är utbildade och motiverar eleverna. Bra mat och miljö att studera i vilket gör att man själv orkar igenom dagarna speciellt om man studerar natur.
Anonym
(5)
Ett ytterst fenomenalt utbildningscenter med hög kvalitet på undervisningen. Mycket resurser spenderas på elever och trevliga muntrationer erbjuds eleverna med jämna mellanrum. Exempel på dessa är utlandsresor. Lärarna är utbildade och kompetenta. Maten är mycket bra. Högt tempo och höga krav gör att jag rekommenderar att man har bra betyg och p...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.