RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
24 januari, 2024 16:30
(+ Läs mer )
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
24 januari, 2024 16:30
(+ Läs mer )
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Inriktning Fotboll på NIU

Till NIU fotboll söker du som satsar på nationell elit! ProCivitas NIU har under ett antal år fostrat och utbildat idrottstalanger som redan under sin studietid nått yttersta världseliten inom sina idrotter samtidigt som de skaffat sig en god grund för vidare studier.

ProCivitas erbjuder en helhetslösning för dig som vill kunna utvecklas optimalt inom din idrott. Denna utbildning är speciellt framtagen för dig som helhjärtat vill satsa på din idrott och som samtidigt vill få behörighet att söka vidare till universitet eller högskola.

Hur är utbildningen uppbyggd?

Du som idrottselev får de bästa förutsättningarna med erfarna och välutbildade tränare från några av Sveriges ledande klubbar. Vi erbjuder både utomhus- och inomhusträning i Malmös finaste idrottsanläggningar och dessutom frukost efter förmiddagspassen.

Mål med utbildningen

När vi på ProCivitas valt våra samarbetspartners har vi satsat på klubbar som är väletablerade och välfungerande. Dessa klubbar har goda träningsfaciliteter samt meriterade och välutbildade instruktörer. ProCivitas mål är att utveckla goda idrottsmän/idrottskvinnor och att samtidigt ge dessa en god akademisk grund inför framtiden. På ProCivitas hjälper de dig att utforma din utbildning så att den passar just dig och dina behov.

ProCivitas satsningar

På ProCivitas fortsätter vår framgångsrika fotbollssatsning! Detta i nära samarbete med Malmö FF och FC Rosengård . Under de senaste fem åren har inte mindre än 40 st av ProCivitas fotbollselever nått allsvenskt spel eller ett landslag. Något som vi ser som ett kvitto på utbildningens kvalitet. Till NIU fotboll söker du som satsar på nationell elit.

NIU fotboll innebär följande:
– Träning 3 dagar/vecka i Malmö FF:s resp. FC Rosengårds regi.
– Frukost efter passen
– En skolgång anpassad för elitsatsning

Utbildningen innehåller kurserna

– Idrottsspecialisering 1
– Idrottsspecialisering 2
– Idrottsspecialisering 3
– Tränings- och tävlingslära 1

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Malmö

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ProCivitas privata gymnasium Malmö
Citadellsvägen 9
211 18 Malmö

ProCivitas Malmö - uppfyll dina drömmar

På ProCivitas Privata Gymnasium i Malmö har vi som ambition att bli den bästa gymnasieskolan i Sverige. Det kan tyckas vara ett svårt mål, men det får vår skola att ständigt sträva efter att utvecklas. Hos oss får du medlen...

Läs mer om ProCivitas privata gymnasium Malmö och visa alla program.

Sponsrad