Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

ProCivitas privata gymnasium Malmö
Programinformation
Malmö
RIG / NIU
(Läs mer) Öppet hus
2021-11-09
2021-11-23
2022-01-20

Film

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Om utbildningen

Inriktning Fotboll på NIU

Till NIU fotboll söker du som satsar på nationell elit! ProCivitas NIU har under ett antal år fostrat och utbildat idrottstalanger som redan under sin studietid nått yttersta världseliten inom sina idrotter samtidigt som de skaffat sig en god grund för vidare studier.

ProCivitas erbjuder en helhetslösning för dig som vill kunna utvecklas optimalt inom din idrott. Denna utbildning är speciellt framtagen för dig som helhjärtat vill satsa på din idrott och som samtidigt vill få behörighet att söka vidare till universitet eller högskola.

Hur är utbildningen uppbyggd?

Du som idrottselev får de bästa förutsättningarna med erfarna och välutbildade tränare från några av Sveriges ledande klubbar. Vi erbjuder både utomhus- och inomhusträning i Malmös finaste idrottsanläggningar och dessutom frukost efter förmiddagspassen.

Mål med utbildningen

När vi på ProCivitas valt våra samarbetspartners har vi satsat på klubbar som är väletablerade och välfungerande. Dessa klubbar har goda träningsfaciliteter samt meriterade och välutbildade instruktörer. ProCivitas mål är att utveckla goda idrottsmän/idrottskvinnor och att samtidigt ge dessa en god akademisk grund inför framtiden. På ProCivitas hjälper de dig att utforma din utbildning så att den passar just dig och dina behov.

ProCivitas satsningar

På ProCivitas fortsätter vår framgångsrika fotbollssatsning! Detta i nära samarbete med Malmö FF och FC Rosengård . Under de senaste fem åren har inte mindre än 40 st av ProCivitas fotbollselever nått allsvenskt spel eller ett landslag. Något som vi ser som ett kvitto på utbildningens kvalitet. Till NIU fotboll söker du som satsar på nationell elit.

NIU fotboll innebär följande:
– Träning 3 dagar/vecka i Malmö FF:s resp. FC Rosengårds regi.
– Frukost efter passen
– En skolgång anpassad för elitsatsning

Utbildningen innehåller kurserna

– Idrottsspecialisering 1
– Idrottsspecialisering 2
– Idrottsspecialisering 3
– Tränings- och tävlingslära 1

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 17195 200 10 MALMÖ
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Reportage

"En skola som erbjuder många möjligheter"

Eleven Filippa tycker att de kunniga lärarna, den inspirerande miljön och den välkomnande kårandan är det som utmärker ProCivitas.Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

ProCivitas privata gymnasium Malmö

Uppfyll dina drömmar på Procivitas i Malmö!

På ProCivitas Privata Gymnasium i Malmö har vi som ambition att bli den bästa gymnasieskolan i Sverige. Det kan tyckas vara är ett svårt mål, men det får vår skola att ständigt sträva efter att utvecklas. Enligt många enkätundersökningar som...


Läs mer om ProCivitas privata gymnasium Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

ProCivitas privata gymnasium Malmö

Citadellsvägen 9
211 18 Malmö

 Visa telefonnummer
www.procivitas.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll från ProCivitas privata gymnasium Malmö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
"En skola som erbjuder många möj...
ProCivitas Malmö

Eleven Filippa tycker att de kunniga lärarna, den inspirerande miljön och den välkomnande kårandan är det som utmärker ProCivitas.

Läs mer