RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
25 april, 2024 18:00
(+ Läs mer )
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
25 april, 2024 18:00
(+ Läs mer )
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

NATIONELL IDROTTSUTBILDNING (NIU) – Inriktning fotboll

Utbildningen är speciellt framtagen för dig som vill satsa helhjärtat på fotboll samt för att du ska kunna nå nationell elit efter din gymnasietid. Du erhåller dessutom behörighet för att söka vidare till universitet och högskola.

Vi erbjuder en helhetslösning för dig som vill kunna utvecklas optimalt inom fotboll. På ProCivitas får du möjlighet att träna fotboll tre pass i veckan. Träningen är förlagd till förmiddagar, detta för att ge dig bästa möjliga återhämtning till dina kvällspass med din förening. Utbildningens uppbyggnad ger dig möjlighet att utöva fotboll med träningsförutsättningar och med meriterade och högutbildade tränare. ProCivitas erbjuder både utomhus- och inomhusträning. På Arenastaden och dess nybyggda träningsanläggningar finns fantastiska möjligheter så som High Performance Center där du i din träning även kan möta och lära av andra elitidrottare.

När ProCivitas valt sina samarbetspartners har de satsat på klubbar som är väletablerade och väl fungerande. ProCivitas samarbetar med Östers IF, Växjö TS och Växjö GK.

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning beteende eller ekonomiprogrammet är de program vi rekommenderar för dig som vill läsa nationell idrottsutbildning. Du kan även läsa på naturvetenskapsprogrammet men då läggs dina studier ut över fyra år.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Växjö

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet Växjö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 1222 352 12 VÄXJÖ
Telefon: 0470-41 000
Mejladress: gymnasieantagningen@vaxjo.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Procivitas privata gymnasium Växjö
Vallgatan 12 E
352 35 Växjö

ProCivitas Växjö - skolan där du äger drömmen!

ProCivitas privata gymnasium Växjös ambition är att vara Sveriges bästa gymnasieskola, genom nöjda elever och medarbetare. Därför sätter ProCivitas i Växjö dig i centrum, och målet är att du ska lämna skolan med resurser att forma din egen framtid. Som...

Läs mer om Procivitas privata gymnasium Växjö och visa alla program.

Sponsrad