Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service

Praktiska gymnasiet Täby
Programinformation
Ort: Täby
Antal elever: 8 (år 1)
Utbildningstyp: Handels- och administrationsprogrammet
Antagningspoäng:
(statistik från 2017)
Medelvärde: 176,4
Lägsta: 125
Öppet hus: 2019-01-31

Utbildningsinfo

Handels- och administrationsprogrammet i Täby med inriktning Administrativ service

Vill du ha ett jobb där du arbetar med försäljning, service eller kanske till och med har ett eget företag? Då är Handels- och administrationsprogrammet på Praktiska Gymnasiet i Täby ett perfekt val för dig! Inriktning Administrativ service förbereder dig för jobb inom service och administration.

Under utbildningens gång lär du dig att arbeta med ekonomi, administration, service och försäljning. Du blir förberedd för en rad olika jobb, då det är en bred utbildning. Efter studenten kan du antingen söka jobb på ett företag eller starta ditt alldeles egna företag.

Inriktning Administrativ service

Den här inriktningen på Handels- och administrationsprogrammet passar dig som vill jobba inom administration eller service i framtiden och trivs bra med varierade arbetsuppgifter. Du gillar att träffa nya människor och att jobba i ett varierat tempo. Du kan jobba i privatägda företag eller inom kommun eller staten. När du har pluggat klart kan du jobba som till exempel kommunikatör, ekonomiassistent och personalassistent.

Kurser på inriktning Administrativ service är bla:

  • Administration 1
  • Affärskommunikation
  • Information och kommunikation 2
  • Intern och extern kommunikation
  • Ledarskap och organisation
Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service

Som boende i samma kommun som Praktiska gymnasiet Täby söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Inriktning Administrativ service på Handels- och administrationsprogrammet ger dig en yrkesförberedande gymnasieutbildning

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service så kommer skolan att kontakta dig.

Praktiska gymnasiet Täby

Praktiska gymnasiet Täby

Praktiska gymnasiet i Täby - Gymnasieskolan mitt i arbetslivet

Praktiska gymnasiet tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik. Ditt framtida yrke lär du dig bäst på en arbetsplats, samtidigt som du får fördjupad teori och träning i skolan. På grund av detta bygger skolans utbildningar...


Läs mer om Praktiska gymnasiet Täby och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Praktiska gymnasiet Täby

Eldarvägen 4
187 75 Täby

 Visa telefonnummer
praktiska.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service, fyll i följande uppgifter: