Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service

Praktiska gymnasiet Täby
Programinformation
Ort: Täby
Antal elever: 8 (år 1)
Antagningspoäng:
(statistik från 2017)
Medelvärde: 176,4
Lägsta: 125

Utbildningsinfo

Administrativ-service i TäbyHandels- och administrationsprogrammet i Täby med inriktning Administrativ service

Vill du ha ett jobb där du arbetar med försäljning, service eller kanske till och med har ett eget företag? Då är Handels- och administrationsprogrammet på Praktiska Gymnasiet i Täby ett perfekt val för dig! Inriktning Administrativ service förbereder dig för jobb inom service och administration.

Under utbildningens gång lär du dig att arbeta med ekonomi, administration, service och försäljning. Du blir förberedd för en rad olika jobb, då det är en bred utbildning. Efter studenten kan du antingen söka jobb på ett företag eller starta ditt alldeles egna företag.

Inriktning Administrativ service

Den här inriktningen på Handels- och administrationsprogrammet passar dig som vill jobba inom administration eller service i framtiden och trivs bra med varierade arbetsuppgifter. Du gillar att träffa nya människor och att jobba i ett varierat tempo. Du kan jobba i privatägda företag eller inom kommun eller staten. När du har pluggat klart kan du jobba som till exempel kommunikatör, ekonomiassistent och personalassistent.

Kurser på inriktning Administrativ service är bla:

  • Administration 1
  • Affärskommunikation
  • Information och kommunikation 2
  • Intern och extern kommunikation
  • Ledarskap och organisation
Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Kevin går Bygg- och anläggning, Dennis utbildar sig till Frisör och Hanna läser Fordons- och transportprogrammet på Praktiska Gymnasiet. Gemensamt för alla tre är att de lär sig sig ett yrke från grunden och har goda möjligheter att få jobb efter studenten. Som elev på en lärlingsutbildning kan man också få 1000 kronor extra i månaden från CSN. 

Behörighet

För att vara behörig till Handels- och administrationsprogrammet krävs godkända betyg i svenska eller svenska som andraspråk, engelska och matematik och i minst fem andra ämnen från grundskolan.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service

Som boende i samma kommun som Praktiska gymnasiet Täby söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Inriktning Administrativ service på Handels- och administrationsprogrammet ger dig en yrkesförberedande gymnasieutbildning

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Administrativ service.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt

Praktiska gymnasiet Täby

Praktiska gymnasiet TäbyPraktiska gymnasiet i Täby - Gymnasieskolan mitt i arbetslivet

Praktiska gymnasiet tror på idén om lärande genom att varva teori och praktik. Ditt framtida yrke lär du dig bäst på en arbetsplats, samtidigt som du får fördjupad teori och träning i skolan. På grund av detta bygger skolans utbildningar...


Läs mer om Praktiska gymnasiet Täby och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Praktiska gymnasiet Täby

Eldarvägen 4
187 75 Täby

 Visa telefonnummer
praktiska.se