Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma

Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma är en liten skola med stor gemenskap.

Skolans mål är inte bara att eleverna ska få en utbildning – Praktiska Gymnasiet vill också att du ska få jobb, helst redan direkt efter examen. De senaste åren har nästan 90% av skolans studenter fått jobb redan i juni!

Vad är lärlingsutbildning?

Praktiska Gymnasiet tror stenhårt på att bästa sättet att utbilda sig till ett yrke och att få arbete är att gå en lärlingsutbildning. Praktiska Gymnasiet var först i Sverige att starta med lärlingsförsök på gymnasiet 1999 och det är skolans modell för lärlingsutbildningar som nu blivit permanent i den svenska gymnasieskolan.

I skolans verkstäder får du grundläggande utbildning och på din praktikplats får du lära dig alla yrkets delar. Ute i arbetslivet finns den senaste tekniken och man får göra saker som är omöjliga att simulera inne i skolan samtidigt som man bygger upp ett kontaktnät i yrkeslivet.

På Praktiska Gymnasiet ser man fram emot att också få lotsa dig till din framtidsdröm – oavsett om det är ett jobb, eget företagande eller fortsatta studier vid yrkeshögskola, högskola eller universitet.

1000 kronor extra i månaden.

När du läser som lärling så får du 1000 kr extra i månaden utöver studiebidraget från CSN.

Skolans program och inriktningar

Restaurang- och livsmedelsprogrammet, inriktning Kök och servering

VVS- och fastighetsprogrammet, inriktning VVS och Fastighet

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma.

Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma

Ulvsundavägen 108 B
168 67 Bromma

praktiska.se

För att beställa information från Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.