Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet

Pauliskolan, i Malmö
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogram

För dig som vill bli behörig till ett nationellt program eller hitta en väg ut i arbetslivet. På våra introduktionsprogram har du en individuell studieplan som ligger till grund för utbildningen. Du studerar på heltid.

Teknik- förstärkt individuellt alternativ

Utbildningen vänder sig till dig som vill läsa Teknikprogrammet, men som behöver individuella anpassningar. På det förstärkta programmet läser du i lugnare takt och får extra stöd för att lyckas med din utbildning.

Upplägg:

  • 10-12 elever i klassen
  • 1 resurs kopplad till klassen
  • Hemklassrum
  • Få lärare
  • Sammanhållna dagar
  • 4 År
  • Tidig överlämning och intervjuer
  • Individuella anpassningar
  • Samma utbildning, kvalitet och förkunskapskrav

Programinriktat val – Barn och fritid

Barn och fritid
Utbildningen vänder sig till dig som vill studera på det nationella Barn- och fritidsprogrammet men saknar behörighet att komma in. Du tänker dig en framtid där du arbetar med barn, ungdomar och vuxna, inom pedagogiska och sociala yrkesområden.

På programinriktat val följer du undervisningen i en nationell klass. Samtidigt läser du de kurser som saknas för behörighet till nationellt yrkesprogram. Antagning till programinriktat val görs i mån av plats efter att alla behöriga sökande till det nationella programmet fått plats.

Yrkesintroduktion - Barn och fritid

Yrkesintroduktion vänder sig till dig som saknar godkända betyg för behörighet till ett yrkesprogram. Du får en yrkesinriktad utbildning med målet att du ska kunna söka till ett yrkesprogram eller få ett arbete.

Språkintroduktion

Teknik
Språkintroduktion är ett gymnasieprogram för dig som behöver läsa mer svenska för att bli behörig till en annan utbildning. Meningen är att du ska lära dig så mycket svenska så att du kan gå vidare i gymnasieskolan eller till annan utbildning.

Barn- och fritid
Språkintroduktion är ett gymnasieprogram för dig som behöver läsa mer svenska för att bli behörig till en annan utbildning. Meningen är att du ska lära dig så mycket svenska så att du kan gå vidare i gymnasieskolan eller till annan utbildning.

Är du intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Malmö

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Pauliskolan
Föreningsgatan 41
211 52 Malmö

Välkommen till Pauliskolan i Malmö!

Pauliskolan är Sveriges äldsta tekniska läroverk som grundades redan 1853. Teknikprogrammet och de gamla anrika miljöerna finns fortfarande kvar på skolan, men i dag erbjuder Pauliskolan en stor bredd av även andra program. Här finns det något för alla. På...

Läs mer om Pauliskolan och visa alla program.

Sponsrad