Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Öresundsgymnasiet Landskrona
Programinformation
Landskrona
Antal elever: cirka 10 (.)

Om utbildningen

Öresundsgymnasiet Landskrona, Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Teknikprogrammet

Med inriktning mot Teknikvetenskap eller Information- och mediateknik

Teknikprogrammet vid Öresundsgymnasiet Landskrona är unikt av flera anledningar. Utbildningen är delvis företagsförlagd, men också högaktuell i det att ambitiösa elever erbjuds en attraktiv och unik profilering där företagande, spelutveckling och e-sport har en given plats.

Teknikprogrammet ger en bred, högskoleförberedande utbildning som lägger grunden för fortsatta studier inom naturvetenskap eller teknik. Att programmet ingår i Teknikcollege innebär inte bara en kvalitétsstämpel på utbildningsnivån och förankring i näringslivet - det innebär också att delar av utbildningen genomförs ute på företag vilket ger en unik insikt i framtida yrkesmöjligheter och möjlighet till praktiskt omsättning av kunskaperna.

Inriktning och fördjupningsmöjligheter

Med inriktning mot Teknikvetenskap fördjupar du dina teoretiska kunskaper inom bland annat teknik, fysik och matematik. Den verksamhetsförlagda sommarutbildningen ger en unik möjlighet till att nätverka och tillämpa dina färdigheter – något som är unikt för Teknikprogrammet vid Öresundsgymnasiet Landskrona. Dessutom är utbildningen är ett direktspår för blivande civilingenjörer.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Landskrona. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 261 80 LANDSKRONA
Telefon: 0418-47 00 00  
Mejladress: antag@landskrona.se

Certifiering

Teknikcollege

Teknikcollege

Teknikcollege är en certifiering utfärdad av Industrirådet. Du går en utbildning som matchar de behov som Sveriges mest innovativa och spännande industriföretag har.

Läs mer om Teknikcollege här!

Certifiering

Teknikcollege

Teknikcollege

Teknikcollege är en certifiering utfärdad av Industrirådet. Du går en utbildning som matchar de behov som Sveriges mest innovativa och spännande industriföretag har.

Läs mer om Teknikcollege här!

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Öresundsgymnasiet Landskrona

Välkommen till Öresundsgymnasiet Landskrona

På Öresundsgymnasiet Landskrona står du som elev i centrum. För att du ska kunna lyckas med dina studier ger Öresundsgymnasiet individuell coachning och hjälper dig att stätta upp en tydlig struktur runt ditt skolarbete. På Öresundsgymnasiet tas dina investeringar för...


Läs mer om Öresundsgymnasiet Landskrona och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Öresundsgymnasiet Landskrona

Regeringsgatan 54
26136 Landskrona

 Visa telefonnummer
www.landskrona.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap från Öresundsgymnasiet Landskrona, fyll i dina uppgifter:

Jag vill veta mer om: *
Jag vill byta till Öresundsgymnasiet Landskrona
Påminn mig om öppet hus
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information