Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf

Öresundsgymnasiet Landskrona
Programinformation
Landskrona
Idrottsutbildning (RIG, NIU)

Om utbildningen

Öresundsgymnasiet Landskrona, Idrottsutbildning, Fotboll och Golf

Vi kan skola och idrott

Vid Öresundsgymnasiet Landskrona har vi stor erfarenhet av elever som vill kombinera sin idrottssatsning med gymnasiestudier. Vår personal med rektorer och lärare i spetsen har skapat de bästa förutsättningarna för idrottselever med ambitioner. För oss är idrott en naturlig del av din utbildning.

Studier eller idrott - varför välja?

Vi erbjuder dig en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) inom golf och fotboll, vilket innebär att man utövar sin idrott på skoltid – cirka tre träningspass i veckan under hela studietiden.

Alla idrottsutövare välkomnas

Inom ramen för individuellt val kan du som aktivt tränar och tävlar i en idrott som är ansluten till riksidrottsförbundet, t.ex. handboll, ridning, ishockey, kampsport, simning, gymnastik eller volleyboll, också träna och tillgodoräkna dig detta inom ramen för utbildningen. Du läser då delar av kursen på skolan samt delar av kursen på dina kvällsträningar.

Elevboende

Öresundsgymnasiet Landskrona är en av få skolor som erbjuder elevboende för sina idrottselever. Du bor då i egna lägenheter och har gemensamt kök och sällskapsrum. Vi har en elevhemsföreståndare som ser till att verksamheten fungerar och att du och dina klasskompisar mår bra.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf

Som boende i samma kommun som Öresundsgymnasiet Landskrona söker du till programmet via Antagningskansliet i Landskrona. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: 261 80 LANDSKRONA
Telefon: 0418-47 00 00  
E-post: antag@landskrona.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf så kommer skolan att kontakta dig.

Öresundsgymnasiet Landskrona

Öresundsgymnasiet Landskrona

Välkommen till Öresundsgymnasiet Landskrona

På Öresundsgymnasiet Landskrona står du som elev i centrum. För att du ska kunna lyckas med dina studier ger Öresundsgymnasiet individuell coachning och hjälper dig att stätta upp en tydlig struktur runt ditt skolarbete. På Öresundsgymnasiet tas dina investeringar för...


Läs mer om Öresundsgymnasiet Landskrona och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Öresundsgymnasiet Landskrona

Regeringsgatan 54
26136 Landskrona

 Visa telefonnummer
www.landskrona.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf från Öresundsgymnasiet Landskrona, fyll i dina uppgifter:

Jag vill veta mer om:
Jag vill byta till Öresundsgymnasiet Landskrona
Påminn mig om öppet hus
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: