RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Vi kan skola och idrott

Vid Öresundsgymnasiet Landskrona har vi stor erfarenhet av elever som vill kombinera sin idrottssatsning med gymnasiestudier. Vår personal med rektorer och lärare i spetsen har skapat de bästa förutsättningarna för idrottselever med ambitioner. För oss är idrott en naturlig del av din utbildning.

Studier eller idrott - varför välja?

Vi erbjuder dig en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) inom golf och fotboll, vilket innebär att man utövar sin idrott på skoltid – cirka tre träningspass i veckan under hela studietiden.

Alla idrottsutövare välkomnas

Inom ramen för individuellt val kan du som aktivt tränar och tävlar i en idrott som är ansluten till riksidrottsförbundet, t.ex. handboll, ridning, ishockey, kampsport, simning, gymnastik eller volleyboll, också träna och tillgodoräkna dig detta inom ramen för utbildningen. Du läser då delar av kursen på skolan samt delar av kursen på dina kvällsträningar.

Elevboende

Öresundsgymnasiet Landskrona är en av få skolor som erbjuder elevboende för sina idrottselever. Du bor då i egna lägenheter och har gemensamt kök och sällskapsrum. Vi har en elevhemsföreståndare som ser till att verksamheten fungerar och att du och dina klasskompisar mår bra.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Landskrona

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Landskrona. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 261 80 LANDSKRONA
Telefon: 0418-47 00 00  
Mejladress: antag@landskrona.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll och Golf så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Öresundsgymnasiet Landskrona
Regeringsgatan 54
26136 Landskrona

Välkommen till Öresundsgymnasiet Landskrona

Öresundsgymnasiet är en helt nyrenoverad gymnasieskola som nyinvigdes i september 2022. Skolan erbjuder sju nationella program och möjlighet att kombinera studierna med idrott. På Öresundsgymnasiet arbetar vi aktivt med hållbarhetsfrågor. I år bevisade vi detta genom att ta hem priset...

Läs mer om Öresundsgymnasiet Landskrona och visa alla program.

Sponsrad