Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

El och energiprogrammet, Elteknik

Öresundsgymnasiet Landskrona
Programinformation
Landskrona
El- och energiprogrammet

Om utbildningen

Öresundsgymnasiet Landskrona, El och energiprogrammet, elteknik

El- och energiprogrammet

Med inriktning Elteknik

Tycker du att elteknik är spännande? Vid Öresundsgymnasiet Landskronas el- och energiprogram hittar du likasinnade och har dessutom goda möjligheter till arbete efter avslutad yrkesexamen.

El- och energiprogrammet är en yrkesutbildning som kan leda till yrken så om elektriker, larmtekniker, hisstekniker, med mycket mer. Hos oss kan du dessutom satsa på en idrottskarriär inom fotboll, golf eller övriga idrotter parallellt med studierna, i en skön balans.

Inriktning och fördjupningsmöjligheter

Inriktningen elteknik ger såväl teoretiska som praktiska kunskaper i att installera, underhålla och reparera larm, TV- och datanät samt elanläggningar. Med kunskap inom elinstallation, underhåll och distribution kommer också stort ansvar, och säkerhetsfrågorna löper som en röd tråd genom utbildningen så att eleverna blir förtrogna med nationella och internationella standarder såväl som arbetssäkerhet tidigt.

Blir du sugen på att fortsätta studera till t.ex. nätverkstekniker eller vid högskolan kan du vara trygg i att din examen från Öresundsgymnasiet Landskrona ger dig grundläggande behörighet till vidare studier – när och om du väljer att fortsätta din yrkesutbildning.

Är du intresserad och vill veta mer om El och energiprogrammet, Elteknik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till El- och energiprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

El- och energiprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till El och energiprogrammet, Elteknik

Som boende i samma kommun som Öresundsgymnasiet Landskrona söker du till programmet via Antagningskansliet i Landskrona. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: 261 80 LANDSKRONA
Telefon: 0418-47 00 00  
E-post: antag@landskrona.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om El och energiprogrammet, Elteknik så kommer skolan att kontakta dig.

Öresundsgymnasiet Landskrona

Öresundsgymnasiet Landskrona

Välkommen till Öresundsgymnasiet Landskrona

På Öresundsgymnasiet Landskrona står du som elev i centrum. För att du ska kunna lyckas med dina studier ger Öresundsgymnasiet individuell coachning och hjälper dig att stätta upp en tydlig struktur runt ditt skolarbete. På Öresundsgymnasiet tas dina investeringar för...


Läs mer om Öresundsgymnasiet Landskrona och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Öresundsgymnasiet Landskrona

Regeringsgatan 54
26136 Landskrona

 Visa telefonnummer
www.landskrona.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om El och energiprogrammet, Elteknik från Öresundsgymnasiet Landskrona, fyll i dina uppgifter:

Jag vill veta mer om:
Jag vill byta till Öresundsgymnasiet Landskrona
Påminn mig om öppet hus
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: