Olinsgymnasiet är ett tryggt gymnasieval, där kvalitet är viktigare än kvantitet

Olinsgymnasiet är sedan hösten 2016 en fristående skola i centrala Skara som är fylld med utmaningar och möjligheter till personlig utveckling.

Vår skola erbjuder utbildning i moderna lokaler med engagerade lärare som jobbar stenhårt för att studietid ska bli en upplevelse för livet. För elevernas trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom en egen skolsocionom.

Vi erbjuder även möjligheten att utöka studierna med Engelska 7, Moderna språk steg 3, 4 och 5 samt Matematik 2b.

Inför läsåret 2019/2020 erbjuder vi;

Estetiska programmet Musik (ESMUS) – Music & Production (MOP)
Estetiska programmet Estetik och Media (ESEST)
Restaurang- och livsmedelsprogrammet Kök och servering (RLKOK)

Bo direkt på skolan

Om du kommer från andra delar av Sverige för att studera på Olinsgymnasiet har vi  studentrum att erbjuda. I ditt eget studentrum har du toalett, dusch, tv, skrivbord och säng. Du delar kök med de andra i korridoren och i det gemensamma TV-rummet kan du hänga med dina skolkamrater eller bara ta det lugnt.

Kvalitativ skolmat

Trött på grundskolans torra och repetitiva skolmat? I vår egen skolrestaurang serveras du skolmat som är så långt ifrån det klassiska skolköket som du kan komma.

Music and Production, Music Center School, Skara

Är du intresserad och vill veta mer om Olinsgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Olinsgymnasiet

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Olinsgymnasiet.

Olinsgymnasiet

Klostergatan 6
532 30 Skara

www.olinsgymnasiet.se

C.S
En väldigt trevlig skolmiljö med förstående lärare och hög kvalité.
Simon
För mig var det självklart att börja på mop och jag hade höga förväntningar på framför allt instrumentlektionerna och produktionen. Har bara gått ett halvår, men allt har redan varit långt över förväntningarna. Tycker också vi har väldigt bra lättare i de teoretiska ämnena, är själv inte särskilt förtjust i till exempel matte, men får bra motiva...
Visa hela

För att beställa information från Olinsgymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Olinsgymnasiet
Skolrecensioner