Estetiska programmet, Musik: Ljudproduktion

Olinsgymnasiet Skara
Programinformation
Skara
Estetiska programmet

Om utbildningen

Estetiska programmet - Musik: Ljudproduktion

Vi är både stolta och glada över att kunna erbjuda programfördjupningen Ljudproduktion (LP) hos oss på Olinsgymnasiet. I vår egna studio får du fantastiska möjligheter att skaffa din stora kunskaper inom ljudproduktion. Du kan även ta Olins egna ljudkörkort och du får då nyttja studion på kvällar och helger - helt under eget ansvar. 

På LP fördjupningen lär du dig hur man hanterar mixerbordet, väljer rätt mickar, får till det sound man söker och självklart att mixa på rätt sätt. Allt detta sker i professionell miljö med erfarna och duktiga lärare. Vår målsättning är att arbeta nära branschen för att ge dig kunskap som sen går att använda ute i musiklivet. Detta kan vi stolt säga att vi har lyckats med!

Fördjupningskurser;

Musikproduktion 1
Musikproduktion 2
Ljudproduktion 1
Ljudproduktion 2
Instrument/Sång 2

Är du intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik: Ljudproduktion, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Gymnasieexamen

Estetiska programmet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Estetiska programmet, Musik: Ljudproduktion

Du söker programmet via antagningskansliet Utbildning Skaraborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Antagningskansliet 541 83 SKÖVDE
Telefon: 0500-49 80 00
Mejladress: utbildning@skaraborg.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik: Ljudproduktion så kommer skolan att kontakta dig.

Olinsgymnasiet Skara

Olinsgymnasiet är en fristående gymnasieskola mitt i Skara som är fylld med utmaningar och möjligheter till personlig utveckling. Vår skola erbjuder utbildning i moderna lokaler med engagerade lärare som jobbar stenhårt för att din studietid ska bli en upplevelse för livet....


Läs mer om Olinsgymnasiet Skara och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Olinsgymnasiet Skara

Klostergatan 6
532 30 Skara

 Visa telefonnummer
www.olinsgymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Estetiska programmet, Musik: Ljudproduktion från Olinsgymnasiet Skara, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information