Visa gymnasium.se som: Mobil

Recensioner av Odengymnasiet

Snittbetyg: 3,7

Baseras på 24 recensioner.

❤️❤️❤️
Våran rektor Malin och btr rektor inte bara våra rektorer utan våra kompisar. Det är en liten skola som gör att det känns som en familj. Här får man all hjälp man behöver.
stofi
Skolan är liten och det gör att eleverna får möjlighet till mer hjälp. Alla som går min klass är snälla och när vi har lektioner så är alla fokuserade. Min mentor är bäst och han är hjälpsam.
Maria
det är en bra skola, undervisningen är bra och lärarna är mycket trevliga och hjälper dig mycket. du får den hjälp du behöver och om du behöver extra hjälp får du det. Miljön på skolan är bra och det är en ganska liten skola vilket är positivt för då lär man känna typ alla på skolan.
hej
bra skola, gangska lugn magdalena är rolig och snäll, alla lektioner är roliga och eleverna är snälla
Bassam
fint skolan, personaler är mycket bra med deras jobb, fina klasskamrater...
hossein ahmadi
jag tycker om den skolan för att det finns bra personaler och god mat och fina klasskamrater
Ss
Jag studerade i 3 år på odengymnasiet och skolan är väldigt slarvig och de verkar inte ta sitt jobb seriöst det är stökigt i korridorerna och scheman ändras stup i kvarten så man aldrig vet vad man har för lektion och man får knappt någon bra hjälp. Alla lärare slutar så man får nya lärare och rektorer hela tiden vilket är irriterande.
Biträdande rektor Linnea Möller Kommentar:
Hej, Det var tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse av vår skola. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att ge mer feedback på var du har ansett att vi har brustit. Vi tar alltid stort allvar på all konstruktiv kritik som vi får. Personalomsättning är något som sker såväl här som på andra skolor. Rutiner och tydlighe...
Visa hela
Anonym
Väldigt o strukturerad skola finns ej böcker så det räcker till alla elever man får dålig hjälp. Får ej den hjälp man behöver.
Biträdande rektor, Linnea Möller Kommentar:
Hej, Det var tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse av vår skola. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att ge mer feedback på var du har ansett att vi har brustit. Vi tar alltid stort allvar på all konstruktiv kritik som vi får. Att det inte skulle finnas böcker så att det räcker låter konstigt för mig. Utav det vi ...
Visa hela
FrickyDeFro
Skolan har en trevlig studie miljö som har lett till att jag själv har bra betyg jämfört med mina tidigare från högstadiet. Teknik kursen är den bästa, mesta dels att vi har Sankt Nikolaus, vilket har drivit denna skola på sina axlar. (Han är som Atlas i den grekiska mytologin, plus han är grekisk) Vi har även tur med att det finns en frisörs ...
Visa hela
Maria
Jag tycker att skolan har blivit bättre för att det är mer lugnare miljö o lärarna är duktiga på det de gör!
odgemijan
Börja inte där för de har inga fysik böker och de erbjuder inte kemi!
Biträdande rektor, Linnea Möller Kommentar:
Hej, Det du säger stämmer inte riktigt då vi har både fysiska och digitala böcker hos oss. Angående kemi så läser man Kemi 1 i årskurs 3 . Vi har även en laborations sal för att kunna utöva de praktiska delarna inom kemi och fysik. Eftersom detta är ett teknikprogram erbjuder vi flera olika tekniska kurser för att man ska en sån bred u...
Visa hela
Elvira Holmgren
Jag tycker detta gymnasium är super bra, skolan är grym och jag personligen har lärt känna många nya härliga människor/elever i andra klasser!
Kalid
det här är vad jag tycker om skolan
Firuze Acaralp
Det flesta lärarna är bra, kanske en liten förbättring på lärare.
Erica
Jätte bra lärare, men många ohyfsade elever
Emelie Holgersson
Skolan är bra med bra personal förutom några stycken men det har vi tagit upp med våran mentor.
chinguun
jag börjar gilla Odenplansgymnasiet för att bra skolans läge är annorlunda och bra skol kamrater.
Pernilla
mysig skola men lärarna måste få vissa elever att respektera dom.
ahmed
Skolan är bra
Ikran
Har inga kommentarer
Jenni
Inte den bästa skolan.
Riham
Odenplan gyumnasium är bra skola. Lärarna är jätte snälla. Dem vill hjälpa till oss på bästa sättet.
Adam Närhi
Odenplansgymnasiet är en bra skola men deras lokaler ligger för långt ifrån varanndra
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin