Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm
Programinformation
Stockholm
Teknikprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2019-11-27
2019-12-05
2020-01-23
2020-02-11
2020-05-07

Utbildningsinfo

Teknikprogrammet på NTI Vetenskapsgymnasiet

Teknikprogrammet på NTI Vetenskapsgymnasiet i Stockholm

Vill du läsa ett gymnasieprogram som förbereder dig för vidare studier på högskola eller universitet? Är du intresserad av IT? På Teknikprogrammet hittar du den perfekta kombinationen för just dessa saker. NTI Vetenskapsgymnasiet i Stockholm erbjuder dig möjligheten att läsa Teknikprogrammet med inriktning mot Teknikvetenskap.

Utbildningen på NTI Vetenskapsgymnasiet lär dig om allt från dåtidens teknik till hur vår tids teknik kommer att påverka framtiden. Utvecklingen inom IT och teknik går i en otrolig fart, och det gäller att hänga med så gott det bara går. Genom att läsa teknikprogrammet på Vetenskapsgymnasiet ger du dig själv goda förutsättningar för det.

Kurser på inriktningen

  • Fysik 2
  • Matematik 4
  • Teknik 2

Vad du kan plugga vidare till

Genom att läsa på Teknikprogrammet blir du väl förberedd för vidare studier inom framför allt teknik och naturvetenskap, men även inom informations- och medieteknik. Du kommer ha många valmöjligheter till vidare studier och kan exempelvis läsa vidare till systemvetare, programmerare eller civilingenjör.

Film

NTI Gymnasiet består av 27 skolor över hela landet. Vår roll i samhället är att utbilda elever för att leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Bli en del av oss.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Som boende i samma kommun som NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Högskoleförberedande program. 

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

nti-vetenskapsgymnasiet-stockholm

NTI Vetenskapsgymnasiet i Stockholm

NTI Vetenskapsgymnasiet är en skola för dig med ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola. Vi har kvalitet i fokus och med våra engagerade och kunniga lärare – där samtliga är behöriga och två lärare...


Läs mer om NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

Sysslomansgatan 18
112 41 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.ntigymnasiet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap, fyll i följande uppgifter: