NTI Vetenskapsgymnasiet i Stockholm

NTI Vetenskapsgymnasiet är en skola för dig med ambitioner, viljan att studera och med siktet inställt på universitet och högskola. Vi har kvalitet i fokus och med våra engagerade och kunniga lärare – där samtliga är behöriga och två lärare är disputerade (fysik och biologi) - siktet inställt på höga resultat. Skolan samarbetar med Jernkontoret (Järnkoll), Tekniska muséet och Vetenskapens hus. Du har också möjlighet att söka till studier i årskurs 2 på någon av våra samarbetsskolor i Bryssel, Paris eller Madrid..

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 25 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Läget

Vi har flyttat till Sysslomansgatan nära Fridhemsplan - nära såväl kommunikationer som park och sjö för laborationer.

Lärarna

Alla lärare är legitimerade och två lärare är disputerade i biologi och fysik.

Gemenskapen

Engagerad och tillgänglig personal som tar sig tid för dig. Aktiv elevkår och flera föreningar.

Är du intresserad och vill veta mer om NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Välkommen på öppet hus

Besök NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm på något av våra öppna hus.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-01-24    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-03-19    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-05-08    Tid:   17:00 - 19:00

Utbildningar

Högskoleförberedande program
Naturvetenskapsprogrammet Ort Recensioner
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap Stockholm
Teknikprogrammet
Teknikprogrammet, Teknikvetenskap Stockholm
  • = Videopresentation finns
  • = Riksintag

Visa alla

Video

Spana in den här videon om NTI Gymnasiet och lär dig mer om vad det innebär att vara elev här.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm.

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

Upplandsgatan 49
11328 Stockholm

www.ntigymnasiet.se

Forum

Här kan du ställa frågor om NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.