NTI Vetenskapsgymnasiet i StockholmNTI Vetenskapsgymnasiet i Stockholm

Välkommen till det senaste tillskottet i NTI-familjen – NTI Vetenskapsgymnasiet. Skolan, som är det tredje NTI-gymnasiet i Stockholm – kompletterar de tidigare programmen som NTI erbjuder med Naturvetenskapsprogrammet samt Teknikprogrammet.

NTI Vetenskapsgymnasiet är en gymnasieskola för dig med höga ambitioner och en stark vilja till att studera och fortsätta vidare till studier på högskola eller universitet. Här ligger kvalitet i fokus, och med skolans kompetenta och kunniga lärare till hjälp är siktet inställt på mycket höga resultat.

Bli inspirerad!

De tre åren som du ska spendera på NTI Vetenskapsgymnasiet ska vara en inspirerande tid. Vetenskapsgymnasiet vill inspirera dig att lyckas med dina studier, så att du i framtiden står väl rustad för vidare studier och arbete. Här ska du få både lust och motivation att fortsätta ditt lärande på en högre nivå i framtiden!

Studieförberedande gymnasieprogram

De två program som NTI Vetenskapsgymnasiet erbjuder är Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Bägge program är högskoleförberedande och ger dig goda förutsättningar för fortsatta studier.

Läs på någon av NTI Vetenskapsgymnasiets samarbetsskolor

NTI Vetenskapsgymnasiet har samarbetsskolor i Bryssel, Paris och Madrid. Som elev på skolan har du möjlighet att söka till studier på någon av dessa skolor i år 2.

Läs mer på NTI:s hemsida.

Är du intresserad och vill veta mer om NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Högskoleförberedande program
Naturvetenskapsprogrammet Ort Recensioner
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap Stockholm
Teknikprogrammet
Teknikprogrammet, Teknikvetenskap Stockholm
  • = Videopresentation finns
  • = Riksintag

Visa alla

Video

Spana in den här videon om NTI Gymnasiet och lär dig mer om vad det innebär att vara elev här.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm.

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

Upplandsgatan 49
11328 Stockholm

www.ntigymnasiet.se

Forum

Här kan du ställa frågor om NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.