NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

NTI Vetenskapsgymnasiet i Gävle startade hösten 2018 för att möta det stora behovet av moderna och viktiga utbildningar inom teknik, IT och naturvetenskap. Har du höga ambitioner, en vilja att lära dig mer och målet att studera vidare på högskola eller universitet? Då är detta skolan för dig! Tillsammans med erfarna och kunniga lärare får du få den hjälp och det stöd du behöver inför framtiden. Eftersom skolan är nystartad har du dessutom möjligheter att på olika sätt påverka hur undervisningen och skolmiljön utvecklas.

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 25 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Läget

Perfekt läge mitt emot Gävle Centralstation. Godast tänkbara kommunikationer och med promenadavstånd till all service i city.

Möjligheterna

Nystartad skola - du som elev får stora möjligheter att påverka! Det är tillsammans vi skapar en bra skola.

E-sport

Vi kommer att ha en valbar E-sportsprofil på samtliga utbildningar. Du får lära dig allt från e-sportsträning till gruppledarskap och taktik.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

Välkommen på öppet hus!

Kom och besök NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-15    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-12-07    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2020-01-30    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-04-29    Tid:   17:00 - 19:00

Högskoleförberedande program
Naturvetenskapsprogrammet Ort Recensioner
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap Gävle
Teknikprogrammet
Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik Gävle
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle.

NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle

Centralplan 3
803 11 Gävle

www.ntigymnasiet.se

För att beställa information från NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.