Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

NTI Handelsgymnasiet Stockholm
Programinformation
Stockholm
Antal elever: 64 (år 1)
Handels- och administrationsprogrammet
  • Antagningspoäng: 232,3
    (Lägsta: 155) * statistik från 2017
(Läs mer) Öppet hus
2019-11-04
2019-11-28
2019-12-15
2020-01-23
2020-02-01
2020-04-28

Utbildningsinfo

 

Handelsprogrammet på NTI Handelsgymnasiet

Handels- och administrationsprogrammet ska vara en del av verkligheten utanför skolan, det är vår absoluta ambition. För dig som elev innebär det att du kommer att ha många gästföreläsningar direkt från branschen, göra regelbundna studiebesök och fältuppgifter. Genom (UF) Ung Företagsamhet får du också chansen att driva ditt eget företag. Under utbildningen har du 15 veckors praktik där du prövar på olika yrken och knyter kontakter inom branschen inför framtiden. På NTI Handelsgymnasiet tycker vi att det är viktigt att du som elev ska ha så många möjligheter som möjligt efter gymnasiet, därför garanterar vi dig valmöjligheten att läsa in grundläggande högskolebehörighet. Väljer du fördjupningen Business School så kan du genom dina kursval även läsa in särskild högskolebehörighet.

Business School

Fördjupningen för dig som är intresserad av affärer och handel, och kanske vill läsa vidare på universitet och högskola. En gedigen utbildning som kan ge både grund-läggande och särskild behörighet till universitet och högskola och därmed ekonomiutbildningarna. Samtidigt får du en yrkesutbildning inom handel med möjlighet att börja jobba direkt efter gymnasiet. Ett mer praktiskt alternativ till ekonomiprogrammet, helt enkelt.

Försäljning och marknadsföring

Fördjupningen för dig som vill arbeta med försäljning och marknadsföring av varor och tjänster direkt efter gymnasiet. Här jobbar vi praktiskt och du får en bra grund oavsett om du vill arbeta i butik eller på försäljningsavdelningen på ett företag. Du får grundläggande behörighet till högskola och universitet och kan också läsa vidare på yrkeshögskola för att fördjupa dina kunskaper.

En modern utbildning

Hos oss har du möjlighet att fördjupa dig i hur modern IT kan användas inom handel och ekonomi. I kurser som näthandel och digitalt skapande får du pröva hur man kan förverkliga sina affärsidéer på nätet, eller hur du kan nyttja digitala verktyg för att utveckla och förbättra ditt företag! Under din tid hos oss får du låna en bärbar dator och det är lika självklart att du har med din dator till lektionen som att du har med papper och penna. Hela skolan har trådlöst nätverk så att du ska kunna sköta ditt arbete med internet som arbetsplats.

Film

NTI Gymnasiet består av 27 skolor över hela landet. Vår roll i samhället är att utbilda elever för att leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Bli en del av oss.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Som boende i samma kommun som NTI Handelsgymnasiet Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet är ett yrkesprogram. Möjlighet finns att bli högskolebehörig.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service så kommer skolan att kontakta dig.

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

Välkommen till NTI Handelsgymnasiet

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att börja jobba direkt, starta företag eller plugga vidare så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också...


Läs mer om NTI Handelsgymnasiet Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

Hagagatan 25b
11347 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer
www.ntigymnasiet.se

Recensioner

Emilia
(5)
Det här är verkligen bästa Handelsprogrammet du kan gå, det är som ett mer praktiskt Ekonomiprogram när man väljer Business-inriktningen. Skolan har lärare från näringslivet vilket ger en djupare förståelse för branschen och arbetslivet.
wille
(5)
Jag visste att jag ville gå handels linjen och gick på några öppet hus på andra skolar men jag kände inte att något av de passade mig. Jag hade börjat att ändra mitt val och var inte lika intresserad inom handel längre tills jag fick en informationslapp hem. Det var et reklamblad från NTI. jag såg att det hade ekonomi och Handel och tyckte att d...
Visa hela
Doniyor Shomaksudov
(4)
den här linjen är väldigt lärorik, kul och det går ännu bättre med våra erfarna lärare
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, fyll i följande uppgifter: