Visa gymnasium.se som: Mobil

Försäljnings- och serviceprogrammet

NTI Handelsgymnasiet Stockholm
Programinformation
Stockholm
Försäljnings- och serviceprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2022-11-26
2022-11-30
2022-12-08
2023-01-17
2023-01-26
2023-02-01
2023-04-26
Två glada elever

Om utbildningen

FS: HANDEL

Försäljnings- och serviceprogrammet. NTI Handelsgymnasiet i Stockholm är en attraktiv skola. Vi har en av de mest sökta utbildningarna i Sverige med inriktningen handel och service – mycket beroende på att vi är en del av verkligheten utanför skolan. Alla elever gör 15 veckors praktik på spännande företag som vi har långtgående samarbeten med. Där får du prova på olika yrken och knyta nya branschkontakter som är nyttiga för den framtida karriären. Många av våra elever erbjuds arbete direkt efter gymnasiet. Hos oss har du dessutom möjlighet att läsa Business School, som ger särskild behörighet.

Fördjupning: Business School

Detta är fördjupningen för dig som är intresserad av affärer och handel – och som kanske vill läsa vidare på universitet och högskola. Utbildningen är gedigen och kan ge både grundläggande och särskild behörighet till ekonomiprogram på högskola och universitet. Samtidigt ger Business School en utmärkt praktisk yrkesutbildning inom handel med möjlighet att börja jobba direkt efter gymnasiet.

Fördjupning: Sales and Marketing

Vill du arbeta med försäljning och marknadsföring av varor och tjänster direkt efter gymnasiet? Då är detta fördjupningen för dig. Här jobbar du praktiskt och får en bra grund oavsett om du vill arbeta i butik eller på försäljningsavdelningen på ett företag. 

Om programmet

Försäljnings- och serviceprogrammet (Fd. Handels- och administrationsprogrammet) är ett yrkesprogram. Efter examen på NTI Gymnasiet kommer du ha kunskaper som behövs för att arbeta inom handelsyrken som säljare, inköpare och butiksledare, eller mer administrativa yrken som personal-, ekonomi- och IT-administratör. Utbildningen ger dig praktiska kunskaper som är eftertraktade i arbetslivet.

Programmet är yrkesförberedande, men ger dig från och med höstterminen 2023 även högskolebehörighet.

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Försäljnings- och serviceprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Reportage

Oliver pluggade HA på NTI Handelsgymnasiet

Oliver pluggade på Handels- och administrationsprogrammet – nu jobbar han med digital marknadsföring på en stor mediebyrå i Syndey. Läs mer om vägen som Oliver valde och ta del av hans bästa tips!Kontakta skolan

Vill du få påminnelser inför öppet hus och annan relevant information om NTI Handelsgymnasiet Stockholm? Fyll i din uppgifter nedan.

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

Välkommen till NTI Handelsgymnasiet i Stockholm!

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att studera vidare, starta företag eller börja jobba så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt,...


Läs mer om NTI Handelsgymnasiet Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter

NTI Handelsgymnasiet Stockholm

Hagagatan 25b
11347 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer
www.ntigymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 16 recensioner.

En nöjd gammal elev
Jag tog studenten för ett par år sen och kan känna att tiden på Nti har givit mig så mycket erfarenheter som många som gått andra gymnasium inte har med sig in i "vuxenlivet". Jag tyckte vi lärde oss om nödvändiga saker som är bra att ha senare. De allra felsta lärarna var fantastiska och kan sakna de än idag. Det bästa med NTI var nog lärarna o...
Visa hela
Elev på handels
Kan verkligen rekommendera NTI Handelsgymnasiet. Proffsiga lärare och lugn och ro på lektionerna, lärarna har supermycket kunskaper eftersom de flesta har arbetat med handel. Jag tror inte det finns någon bättre skola för just handelsprogrammet i Stockholm i alla fall. Praktiken har gjort att jag fått jobb, så jag kan verkligen säga att det fung...
Visa hela
Vendela Edenglänt
Jag fick främst upp ögonen för praktiken gymnasielinjen erbjöd. Det är bra om du är mycket kreativ och praktisk! Praktiken i sig är en stor möjlighet för att få nya kontakter men också för att få ett jobb (under gymnasiet alternativt efter). Linjen är både yrkesförberedande och högskoleförberedande. Du gör alltså ett individuellt val i årskur...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,1)
Baseras på 16 recensioner.
Ta kontakt med skolan

Vill du få påminnelser inför öppet hus och annan relevant information om NTI Handelsgymnasiet Stockholm? Fyll i din uppgifter nedan.

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Oliver pluggade HA på NTI Handel...
NTI Handelsgymnasiet

Oliver pluggade på Handels- och administrationsprogrammet – nu jobbar han med digital marknadsföring på en stor mediebyrå i Syndey. Läs mer om vägen som Oliver valde och ta del av hans bästa tips!

Läs mer