Välkommen till NTI Handelsgymnasiet

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att börja jobba direkt, starta företag eller plugga vidare så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också full koll på de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen. För att du ska klara av framtidens affärsutmaningar förbereder vi dig på en värld i ständig förändring. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt, i samarbete med Ung Företagsamhet (UF).

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 25 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Läget
NTI Handelsgymnasiet är en skola på Hagagatan vid Odenplan, mycket nära både pendeltåg och tunnelbana.

Våra lokaler
Nya fräscha lokaler. Egen dator och trådlöst nätverk ingår. Frukost serveras på skolan och lunch äts på ett stort utbud av restauranger.

Gemenskap
Vi har höga krav på ordning och reda, studiero och trygg miljö. Våra lärare har gedigen branscherfarenhet och unika kunskaper om hur man startar och driver företag.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om NTI Handelsgymnasiet Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Välkommen på öppet hus!

Kom och besök NTI Handelsgymnasiet Stockholm!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-04    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-11-28    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-12-15    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-01-23    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-02-01    Tid:   11:00 - 13:00

Visa alla datum

Utbildningar

Högskoleförberedande program
Ekonomiprogrammet Ort Recensioner
Ekonomiprogrammet, Ekonomi Stockholm
3,2 (5)
Yrkesprogram
Handels- och administrationsprogrammet
Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service Stockholm
4,5 (10)
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av NTI Handelsgymnasiet Stockholm.

Film

NTI Gymnasiet består av 27 skolor över hela landet. Vår roll i samhället är att utbilda elever för att leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Bli en del av oss.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

www.ntigymnasiet.se

Skolrecensioner

Mathilda
Jag tycker skolan är väldigt bra på många olika sätt, att ge varje elev den hjälp de behöver utifrån dennes egna behov och förutsättningar. Skolan och lärarna jobbar på ett väldigt bra sätt med att få alla elever att lyckas och få klassen att vara en trygg grupp för alla. Rekomenderas starkt
Kevin
Skön och hemtrevlig skola med grymma lärare som har arbetslivserfarenhet från företag som IKEA, ICA, Coop etc.
Emilia
Det här är verkligen bästa Handelsprogrammet du kan gå, det är som ett mer praktiskt Ekonomiprogram när man väljer Business-inriktningen. Skolan har lärare från näringslivet vilket ger en djupare förståelse för branschen och arbetslivet.

Här kan du ställa frågor om NTI Handelsgymnasiet Stockholm och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
0 intagningspoäng 2012-05-09   Daniella Isaksson Hej, jag heter Daniella och jag undrar vad som krävs för intagningspoäng för att komma in på era handels linjer.
Sida:

» Ställ ny fråga

För att beställa information från NTI Handelsgymnasiet Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner