Välkommen till NTI Gymnasiet i Västerås!

Låt NTI Gymnasiet Västerås förbereda dig för samhällets framtida behov! Ny teknik och forskning präglar vår vardag – i en trygg, glad och engagerad miljö där alla känner alla och där det finns möjlighet för dig att själv påverka dina val. NTI Gymnasiet erbjuder nätverkslabb, foto- och musikstudio, makerspace, e-sport och täta relationer med både lärare och elever. Entreprenörsprojekt över årskurs- och programgränser ger dessutom nyttiga kontakter med näringslivet, även om du väljer att satsa på ett program som är högskoleförberedande.

Skolans läge

Centralt läge mitt i Västerås - bara tre minuter från Centralstationen och nära attraktiva framtida arbetsplatser.

Skolans lokaler

Skolans trygga och trivsamma lokaler på Ingenjör Bååths gata 47 (ingång T6) är nyrenoverade, ljusa och fräscha. Egen IT-support är en självklarhet.

E-sport

Skolan har en valbar e-sportsprofil på samtliga utbildningar. Du får lära dig allt från esportsträning till gruppledarskap och taktik.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om NTI Gymnasiet Västerås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på NTI Gymnasiet Västerås

Välkommen på öppet hus!

Kom och besök NTI Gymnasiet Västerås!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-04-22    Tid:   17:00 - 19:00

Vill du få påminnelser inför öppet hus och annan relevant information om NTI Gymnasiet Västerås? Fyll i din uppgifter nedan.

NTI Gymnasiet Västerås

Ingenjör Bååths gata 47
72212 Västerås

www.ntigymnasiet.se

Det finns inga recensioner än.