Välkommen till NTI Gymnasiet i Västerås!

Bli redo för framtiden och dess behov genom NTI Gymnasiet i Västerås! Modern teknik, utveckling och forskning är vad som präglar skolans utbildningar. I positiva och trygga miljöer där du lär känna alla och får stora möjligheter till att påverka din skolgång. NTI Gymnasiet Västerås erbjuder e-sport, makerspace, musikstudio, nätverkslabb, fotostudio och goda relationer mellan elever och lärare. Entreprenörsprojekt som spänner över både flera olika program och årskurser ger dig som elev goda kontakter med näringslivet, även om du vill fokusera på högskoleförberedande utbildning.

Skolans läge

NTI Gymnasiet Västerås ligger mitt i centrum, bara några minuter från Centralstationen.

Skolans lokaler

Skolans lokaler är fräscha, nyrenoverade och ljusa med egen IT-support.

E-sport

Du kan välja till e-sportsprofil på alla utbildningar. Lär dig träning, taktik och gruppledarskap!

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om NTI Gymnasiet Västerås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på NTI Gymnasiet Västerås

Välkommen på öppet hus!

Kom och besök NTI Gymnasiet Västerås!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-16    Tid:   13:00 - 15:00
Datum:   2019-11-28    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-01-21    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-04-22    Tid:   17:00 - 19:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av NTI Gymnasiet Västerås.

NTI Gymnasiet Västerås

Ingenjör Bååths gata 47
72212 Västerås

www.ntigymnasiet.se

För att beställa information från NTI Gymnasiet Västerås, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.