Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av NTI Gymnasiet Sundbyberg

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 4 recensioner.

Jay
(5)
ITG Sundbyberg är en liten skola där eleverna får jobba med IT i nästan alla ämnen. Lärarna gillar teknik lika mycket som eleverna vilket är väldigt bra. Man har ett gemensamt intresse som man jobbar med hela tiden, både på lektionen och utanför. Bra gemenskap och skolan har LAN då är lärarna med och spelar hela natten.
Kiwi
(5)
Jag har lärt känna många nya vänner på ITG. Alla pratar med varandra och känner varandra oavsett vilket program man läser. Skolan är liten och alla känner alla. Lärarna är jättebra, de bryr sig verkligen om en och är bra på sina ämnen. Gillar man IT är det här rätt skola att välja!
AK
(4)
En skola jag rekommenderar! Vi får jobba med grafisk formgivning och foto och lärarna kan mycket i sina ämnen. Även vanliga ämnen blandas in med de mer estetiska vilket är bra. Nyrenoverade lokaler som är bra, bra med eget estetrum. Bra stämning mellan eleverna, man känner nästan alla på skolan redan.
Mayo
(1)
en skola man ALDRIG ska välja, dom täcker över håll i väggarna med tavlor - el uttag fungerar inte i minst hälften av alla lokaler, lärare som inte vet hur man lär eller GLÖMMER att man har lämnat in ett prov etc etc..
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin