Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet

Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium
Programinformation
Norrtälje
Antal elever: cirka 40 (.)
VVS- och fastighetsprogrammet
  • Antagningspoäng: 160,0
    (medelvärde: 183,6) * statistik från 2019/20
Ingången till Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium (NTN)

Om utbildningen

Arbeta med skötsel av fastigheter

VVS- och fastighetsprogrammet på Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium erbjuder inriktningarna VVS, Fastighet, eller Kyl- och Värmepumpsteknik. Programmet riktar sig till dig som vill arbeta med tekniska system för värme, ventilation, vatten, avlopp och med fastighetsservice.

Drift, underhåll och uppbyggnad av system

Inriktningen Fastighet ger dig kunskaper om service, drift, underhåll och uppbyggnad av system i energitekniska anläggningar. Du får också lära dig hur olika system och tillhörande komponenter fungerar.

Fastighetsvärd, fastighetsskötare eller fastighetsvärd

Fastighetsutbildningen på Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium förbereder dig för yrkeslivet och redan efter studenten står du redo att arbeta som exempelvis fastighetstekniker, fastighetsskötare eller fastighetsvärd. 

För dig som vill finns också möjlighet att studera vidare på yrkeshögskola efter VVS- och fastighetsprogrammet. Du kan också läsa in kurser inom individuella valet för att få grundläggande högskolebehörighet.

APL - praktik i arbetslivet

För att du ska få bästa möjliga förberedelse för arbetslivet får du under din gymnasietid praktisera på ett företag inom fastighetsbranschen. Praktiken kallas Arbetsplatsförlagt lärande – APL. Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium samarbetar med många stora och små arbetsplatser i regionen. Gör du bra ifrån dig under din praktik har du sedan goda referenser och utmärkta möjligheter att få ett jobb efter gymnasiet, antingen på din APL-plats eller på någon annan arbetsplats.

Är du intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till VVS- och fastighetsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

VVS- och fastighetsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet

Som boende i samma kommun som Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium söker du till programmet via Gymnasieantagningen i Norrtälje. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 812, 761 28 NORRTÄLJE
Telefon: 0176-715 63
E-post: gyantagningen@norrtalje.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet så kommer skolan att kontakta dig.

Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium

Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium

Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium ger dig de rätta förutsättningarna för ditt framtida yrkesliv!

Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium (tidigare Norrtelje Teknikgymnasium) startade år 2000 och är en av de första fristående gymnasieskolorna i Norrtälje kommun, med lång erfarenhet av att bedriva en stabil och trygg skolverksamhet.  Skolan har ända från starten erbjudit Energiprogrammet som...


Läs mer om Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium

Sommargatan 11
761 50 Norrtälje Norrtälje

 Visa telefonnummer
www.teknikgymnasiet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet från Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: