Visa gymnasium.se som: Mobil

Barn- och fritidsprogrammet, Fritid & hälsa

Nils Holgerssongymnasiet - Skurup
Programinformation
Skurup
Barn- och fritidsprogrammet

Om utbildningen

Hälsofrämjande ledare

Programmet erbjuder dig insikt om din egen livsstil och förmåga att utföra handlingar för att öka din positiva självbild. Du utvecklar din fysik genom anpassad träning. Näringslära om kosten och måltidens betydelse för hälsa. Aktivitetsdagar, friskvårdsprojekt och Apl.

Vill du arbeta med människor genom fysisk aktivitet och i den växande hälsobranschen, är Fritid och hälsa ett yrkesprogram som kan ge jobb direkt efter gymnasiet. Vi arbetar, individanpassat och målinriktat för att du ska nå så långt du förmår. Du utvecklar din ledaregenskap och lär dig förbereda, genomföra och utvärdera aktiviteter inom olika områden. Vi ger dig kunskaper om levnadsvanor och olika former av fritids samt friskvårdsaktiviteter.

Vi erbjuder dig att läsa in grundläggande högskolebehörighet på alla våra program.

Är du intresserad och vill veta mer om Barn- och fritidsprogrammet, Fritid & hälsa, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Barn- och fritidsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Barn- och fritidsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Barn- och fritidsprogrammet, Fritid & hälsa

Du söker programmet via Gymnasieantagningen Trelleborg. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Box 1008 231 25 Trelleborg
Telefon: 0410-73 30 00
E-post: antagning@trelleborg.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Barn- och fritidsprogrammet, Fritid & hälsa så kommer skolan att kontakta dig.

Nils Holgerssongymnasiet - Skurup

Välkommen till Nils Holgerssongymnasiet i Skurup!

Är du intresserad av djur, lantbruk, odling, bygg, fordon eller teknik? Då har du kommit rätt. Nils Holgerssongymnasiet är en liten gymnasieskola på landet med endast ca 230 elever. Här är det bra sammanhållning och de allra bästa förutsättningar för...


Läs mer om Nils Holgerssongymnasiet - Skurup och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Nils Holgerssongymnasiet - Skurup

Skurup 4860
274 80 Skurup

 Visa telefonnummer
www.nilsholgerssongymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Barn- och fritidsprogrammet, Fritid & hälsa från Nils Holgerssongymnasiet - Skurup, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Du kanske också är intresserad av: