Recensioner av Naturbruksprogrammet, Djurvård: Djurpark och tropisk anläggning

Snittbetyg: 4,5

Ida
Bra, roliga lärare och bra feeling runtom i skolan. Ingem bryr sig hur du är klädd eller om din sexuella läggning - man kan vara sig själv bara man inte stör andra. Mycket praktiskt arbete tillsammans med erfarna lärare och elever med likadana intressen som en själv. Väldigt bra arbetsmiljö.
Djurparkselev!
Denna skola är den bästa som finns och linjen djurpark och tropisk anläggning är så himla rolig. Lärarna vi har på denna linje är underbara och väldigt kunniga på det dom lär ut eftersom de själva oftast har en stor erfarenhet av att jobba med djur. Om du är intresserad av djur, speciellt djur i djurpark är detta linjen för dig. Du får tillgån...
Visa hela
Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin