Mikael Elias Gymnasium Stockholm

Välkommen till MEG i Stockholm!

Mikael Elias Gymnasium Stockholm är en skola för dig som har siktet inställt på en högre universitetsutbildning och vill vidare. Här hålls alla dörrar för din framtid öppna. Alla program som erbjuds på skolan är högskoleförberedande och tillsammans med duktiga lärare kommer Mikael Elias Gymnasium se till att dina mål nås. Här tror man på dig och att du har möjlighet att ta dig precis dit du vill. Skolan tycker också att det är lika viktigt med stora hjärtan som skarpa hjärnor och tillsammans med dig vill man därför jobba för att göra skillnad, från klassrummet och ut i världen.

Alla dagar är inte lika roliga, det vet man på Mikael Elias Gymnasium också. Det är därför extra viktigt att skolan är inspirerande och att du här får lust att lära. Mikael Elias är en personlig skola med engagerade lärare som ser till just dig och de behov du har. Tillsammans med dig skapar skolan en lust att lära som gör att du kommer att kunna ta dig vidare. Mycket vidare.

Gymnasieskola centralt i Stockholm

Mikael Elias Gymnasium Stockholm finns i k-märkta lokaler på Kungsholmen, precis vid tunnelbanestationen Stadshagen, blå linje. Förutom många ljusa klassrum finns på skolan moderna och välutrustade labblokaler och en egen matsal. Var tredje vecka har skolan fredagssamling i aulan, där elever uppträder med sång, dans och musik.

Starta företag med Ung Företagsamhet

Skolan arbetar med konceptet UF-företagande, vilket innebär att du som elev får starta, driva och avveckla ett UF-företag under ett års tid. UF-företaget driver du oftast tillsammans med flera andra klasskamrater och tillsammans ska ni komma på en affärsidé som ni förverkligar och säljer.

Väx kunskapsmässigt och som människa

För att ge dig de bästa förutsättningarna att växa så jobbar skolan utifrån tydliga mål och regelbunden uppföljning. Här möts du av välutbildad personal som har ett äkta engagemang för ungdomar och kunskapande. Mikael Elias Gymnasium i Stockholm är en modern skola där du som elev får möjlighet att växa, både kunskapsmässigt och som människa. Det är inget skolan bara säger utan det är något som de verkligen arbetar aktivt med.

Mikael Elias Gymnasium tror att vi växer bäst tillsammans med andra och jobbar därför även mycket för att upprätthålla god och trygg stämning på skolan. Det syns tydligt i relationen mellan personalen och dig som elev och i relationen eleverna emellan. Skolan anordnar även mycket uppskattade aktivitetsdagar, bestående av både fysiska och intellektuella utmaningar.

Mikael Elias Gymnasium vill att din gymnasietid ska bli utmanande, rolig och att du efter dina tre år här är väl rustad för framtiden!

Läs mer på Mikael Elias Gymnasiums hemsida.

Är du intresserad och vill veta mer om Mikael Elias Gymnasium Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Välkommen på öppet hus!

Välkommen på Öppet Hus på Mikael Elias Gymnasium på Kungsholmen i Stockholm! Träffa elever och lärare och se dig om i skolans fina lokaler. Vi berättar mer om våra program och de inriktningar du kan välja.

Om du vill anmäla dig till en Prova på-dag hos oss så mailar du skolan direkt. Obs - begränsat antal platser.

Du hittar oss på Warfvinges väg 28, T-bana Stadshagen. Hoppas vi ses!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2017-11-29    Tid:   17:00 - 19:00 Öppet hus Mikael Elias Gymnasium Stockholm
Datum:   2017-12-07    Tid:   17:00 - 19:00 Öppet hus Mikael Elias Gymnasium Stockholm
Datum:   2017-12-15    Tid:   09:00 - 12:00 Prova på-dag hos Mikael Elias Gymnasium Kungsholmen
Datum:   2018-01-18    Tid:   17:00 - 19:00 Öppet hus Mikael Elias Gymnasium Stockholm
Datum:   2018-02-13    Tid:   09:00 - 12:00 Prova på-dag hos Mikael Elias Gymnasium Kungsholmen

Visa alla datum

Utbildningar - Mikael Elias Gymnasium Stockholm

Högskoleförberedande program
Ekonomiprogrammet Ort Recensioner
Ekonomiprogrammet, Ekonomi Stockholm
Ekonomiprogrammet, Juridik Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap Stockholm
Teknikprogrammet
Teknikprogrammet, Teknikvetenskap Stockholm
  • = Riksintag

Video

Mikael Elias Teoretiska Gymnasiums mål är att inspirera och utmana dig. Skolans lärare är kunniga, ambitiösa och brinner för sitt yrke. Mikael Elias Teoretiska Gymnasium är en nyckel till framgång och du kan göra dina drömmar till verklighet!

Mikael Elias teoretiska gymnasium har gymnasieskolor i Falun, Göteborg, Karlskrona, Sollentuna, Stockholm, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Mikael Elias Gymnasium Stockholm på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mikael Elias Gymnasium Stockholm.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Errors

mikaelelias.se

Kontakta Mikael Elias Gymnasium Stockholm

TE   |   2017-05-11
Problemet med skolan är att eleverna är orespektlösa. Stämningen i klassrummen är kass. Det är helt enkelt fest för eleverna medan lärarna försöker tysta ner dom. Vilket dom aldrig lyckas med. Kortfattat så är det en skola med bra lärare men det gör inte upp för huvudvärken som man får 10 minuter in på lektionen.
Hampe   |   2016-02-24
Själva skolan har en ganska lugn atmosfär och eleverna är för det mesta lugna och skönt att vara med. Det är lärarna som är väldigt oangagerade och ämnena blir då naturligtvis tråkiga.
Lena   |   2016-02-23
Bred teknikutbildning där vi hela tiden jobbar med vad som händer i verklugheten.

Forum om Mikael Elias Gymnasium Stockholm

Här kan du ställa frågor om Mikael Elias Gymnasium Stockholm och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
3 Vilken slags dator? 2010-08-24   erica Vilken slags dator använder man på teoretiska i Stockholm? Macbooks?
Sida:

» Ställ ny fråga