Visa gymnasium.se som: Mobil

Recensioner av Metapontum

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 9 recensioner.

Arthur Maxson
(5)
Började här för ett år sedan och kan redan se att det sker märkbara förändringar mot det positiva hållet. Ett bra val för elever som är engagerade i studierna och vill få ut det bästa av det.
ironisk elev
(5)
en otroligt bra skola rekommenderas starkt Till alla
Tim M
(5)
Ett fantastisk gymnasium med sagolikt bra lärare! Varje dag man kommer till skolan känns som en episk resa! Ligger belägen i en makalös sekelskiftsbyggnad och omringas av en underbar parkmiljö i engelsk stil. Man känner verkligen historiens vingslag när man vistas i lokalerna! Varje lektion är mycket lärorik och de vidunderliga lärarna bidrar ti...
Visa hela
T-800
(2)
En mycket segregerad gymnasieskola, dålig mat och mycket svårt att hitta sociala kamrater. De flesta lärare är mycket engagerade i sina ämnen och man får ofta lust att lära sig nya saker. Notera också att det här är en friskola. Ifall du vill lära dig saker och få fina betyg och gå på en extremt osocial friskola, så är det här för dig.
Kaska Krosny Kommentar:
Hej T-800, Jag undrar lite stillsamt vad du menar med "segregerad" när du beskriver Metapotnum. Vi är stolta över skolans mångfald som - med öppnare attityd - kan bjuda även dig på fina sociala sammanhang och nya kamrater. Kul att du uppskattar utbudet, möjlighet att lära & få fina betyg. Vi ser det som vårt primära mål och hoppas att trivselfa...
Visa hela
Anonym
(5)
En skola med lärare som är väl utbildade och hjälper dig att förbättras och nå dina mål. Maten är bra och lokalerna med. Snälla och hjälpsamma elever och stor skolgård.
.
(5)
Mycket bra skola med väldigt bra lärare som hjälper dig att utvecklas och förbättra sig i de olika ämnena! Lärarna är väldigt kunniga och de kan undervisa på ett bra sätt. Maten är bra och lokalerna med.
Rrrr Bbbbb
(4)
Det är en skola med bra lärare, fina lokaler dock så är maten äcklig för det mesta
Erik
(1)
Började på Metapontum men bytte skola efter första terminen eftersom inget funkade. Vi var totalt 22 elever på hela gymnasiet och undervisades som en enda grupp oavsett om vi gick i 1, 2 el 3-an. Funkade inte för mig iallafall. Kasst käk och kassa datorer. LOL plugg.
meta
(2)
dålig mat , dåliga kamrater , vissa lärare är underbara andra mindre bra , fina lokaler ,
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin