Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Om skolan

Naturvetenskap i fokus på Metapontum

Metapontum är en liten gymnasieskola i Älvsjö utanför Stockholm. Skolans storlek gör det möjligt att ta vara på varje elevs individuella förutsättningar. Metapontums ambition är att förmedla kunskap, allmänbildning och livskompetens till sina elever. Som elev får du chansen att utveckla din passion för vetenskap, teknik och din förmåga att på egen hand hitta kreativa lösningar på olika problem.

Förbereder dig för livet efter gymnasiet

Vare sig du ska ut i arbetslivet eller fortsätta dina studier på högskola eller universitet efter gymnasiet så är Metapontums mål att ge dig bästa möjliga förutsättningar. Här värdesätts inte bara teoretiska kunskaper, utan också kunskaper och kompetens som du behöver i livet och i din vardag.

Visa alla utbildningar på Metapontum

Program

Introduktionsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Hitta till skolan

Metapontum

Stora Mans väg 11 C
255 59 Älvsjö

 Visa telefonnummer
www.metapontum.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 9 recensioner.

Arthur Maxson
(5)
Började här för ett år sedan och kan redan se att det sker märkbara förändringar mot det positiva hållet. Ett bra val för elever som är engagerade i studierna och vill få ut det bästa av det.
ironisk elev
(5)
en otroligt bra skola rekommenderas starkt Till alla
Tim M
(5)
Ett fantastisk gymnasium med sagolikt bra lärare! Varje dag man kommer till skolan känns som en episk resa! Ligger belägen i en makalös sekelskiftsbyggnad och omringas av en underbar parkmiljö i engelsk stil. Man känner verkligen historiens vingslag när man vistas i lokalerna! Varje lektion är mycket lärorik och de vidunderliga lärarna bidrar ti...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 9 recensioner.