Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Gymnasieingenjör, Design och produktutveckling

MediaGymnasiet
Programinformation
Nacka, Stockholm
Gymnasieingenjör, Design och produktutveckling

Om utbildningen

Gymnasieingenjör mot Design och produktutveckling - Teknikprogrammets fjärde år på MediaGymnasiet

Utbildningen startar hösten 2020!

Gymnasieingenjör är en vidareutbildning som bygger på teknikprogrammet. Undervisning i skolan blandas med praktik på teknikintensiva företag vilket skapar stora möjligheter till jobb direkt efter avslutad skolgång. Det är även en bra vidareutbildning för dig som tänker studera på högskola eller universitet. Här blir du duktig på att kommunicera teknik och tekniska lösningar både på svenska och engelska.

Du väljer mellan två profiler:

  • Design och produktutveckling
  • Informationsteknik

I Design och produktutveckling fördjupas dina kunskaper om form, funktion och konstruktion. Men du lär dig även om förbättringsarbete på olika nivåer i en organisation och får fördjupade kunskaper inom projektledning, projektstyrning och teknisk dokumentation samt kunskap om olika sätt att skydda innovationer.

Med profilen Informationsteknik får du fördjupad kunskap om utveckling av IT-system samt utveckling, utformning, underhåll och drift. Du lär dig hur olika IT-system samverkar och får kunskaper om metoder och system för uppföljning och kvalitetsstyrning.

Framtiden efter Teknikprogrammets fjärde år

Efterfrågan på gymnasieingenjörer är stor. Gymnasieingenjörer arbetar ofta som produktionstekniker, arbetsledare, projektledare, tekniker, tekniska designers mm. Gymnasieingenjörens arbetsuppgifter varierar mellan olika branscher. Den snabba teknikutvecklingen ger upphov till nya arbetstillfällen.

Är du intresserad och vill veta mer om Gymnasieingenjör, Design och produktutveckling, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Gymnasieingenjör, Design och produktutveckling

Som boende i samma kommun som MediaGymnasiet söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Reportage

Lizzi Heinlaid på MediaGymnasiet

Lizzi vill öppna nya världar för både barn och vuxna

Läs mer MediaGymnasiet

Lizzi Heinlaid har länge drömt om att skapa en berättelse som kan inspirera andra. Under sina år med Animation och Grafisk design får hon verktygen för att kunna förverkliga sitt mål.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gymnasieingenjör, Design och produktutveckling så kommer skolan att kontakta dig.

MediaGymnasiet

MediaGymnasiet Nacka strand

MediaGymnasiet i Nacka strand - en kreativ skola

MediaGymnasiet i Nacka är ett gymnasium som erbjuder flera olika mediautbildningar. Har du viljan och intresset, så erbjuder MediaGymnasiet dig möjligheten att utvecklas och gå hur långt som helst! MediaGymnasiet erbjuder utbildningar inom tre program:  Estetiska programmet: Läs inriktningen Estetik...


Läs mer om MediaGymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

MediaGymnasiet

Cylindervägen 2
131 26 Nacka Strand

 Visa telefonnummer
www.mediagymnasiet.se


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Gymnasieingenjör, Design och produktutveckling från MediaGymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till MediaGymnasiet
Påminn mig om öppet hus
Besöka prova-på dagar
Info om skolans workshops
Jag har en fråga
Jag vill ha mer information via mail
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Reportage
Lizzi vill öppna nya världar för...

Lizzi Heinlaid har länge drömt om att skapa en berättelse som kan inspirera andra. Under sina år med Animation och Grafisk design får hon verktygen för att kunna förverkliga sitt mål.

Läs mer

Du kanske också är intresserad av: