Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

VVS- och fastighetsprogrammet
Inga recensioner än

VVS- och fastighetsprogrammet

Antal elever
Antal elever: cirka 10 (.)
Antagningspoäng (2022)
Antagningspoäng: 162,5
(medelvärde: 199,2)
Antal elever
Antal elever: cirka 10 (.)
Antagningspoäng (2022)
Antagningspoäng: 162,5
(medelvärde: 199,2)
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

vvs- och fastighetsprogrammet

VVS- och fastighetsprogrammet

Är du en social och teknisk problemlösare? Då kan VVS- och fastighetsprogrammet vara något för dig.

På VVS- och fastighetsprogrammet erbjuder vi inriktningen fastighet. Efter avslutad utbildning med godkända betyg har du mycket stora möjligheter till fast anställning.

Fastighet

Inriktning fastighet lär dig att ansvara för drift, underhåll och skötsel av delarna i fastigheten som till exempel VVS, värme och ventilation, larmanläggningar och motorstyrningar. Du får också goda kunskaper om skötsel av inre och yttre miljöer för olika typer av fastigheter.

Utbildningen fokuserar också på hur du sköter service, drift och underhåll på bästa sätt både energieffektivt och för lång livslängd. Du får även lära dig att kommunicera med beställare och kunder i olika typer av fastigheter.

Efter gymnasiet

Du kan börja söka jobb direkt efter gymnasiet, exempelvis som, fastighetsvärd, fastighetstekniker, vaktmästare och fastighetsskötare.

Är du intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till VVS- och fastighetsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

VVS- och fastighetsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.
Malmö Lärlingscenter
Agneslundsvägen 22
212 15 Malmö

Malmö Lärlingscenter - För dig som vet vad du vill

Hos oss fylls korridorerna av lärlingselever från många olika program. Våra elevers vilja och driv är det som inspirerar oss. Det är deras drömmar, ambitioner och energi som gör att framtiden känns så närvarande på Malmö Lärlingscenter. På Malmö Lärlingscenter...

Läs mer om Malmö Lärlingscenter och visa alla program.

Sponsrad