Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Försäljnings- och serviceprogrammet

Malmö Citadellsgymnasium
Programinformation
Malmö
Försäljnings- och serviceprogrammet
Klassrum
(Läs mer) Öppet hus
2022-11-17
2023-01-25
2023-04-25
Försäljnings- och service

Om utbildningen

Plugga försäljnings- och serviceprogrammet på Malmö Citadellsgymnasium

Försäljnings- och serviceprogrammet är ett yrkesprogram för dig som vill veta mer om försäljning, marknadsföring och service. Du får lära dig att se kundmönster och beteende och hur man kommunicerar med internationella affärskunder. Du får också inblick i affärsutveckling och digital handel.

En bred utbildning

Om du siktar på att bli butikschef så blir du väl förberedd för karriärutveckling inom handelsbranschen. Du får också utveckla kunskaper inom områden som entreprenörskap och eget företagande.

Försäljnings- och serviceprogrammet på Malmö Citadellsgymnasium ger kunskaper om social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet som är en del av skolans profil och en viktig pusselbit i vår gemensamma framtid.

Skolan ger dig möjlighet att få grundläggande behörighet att söka till högskola och universitet.

Arbetsplatsförlagt lärande

Arbetsplatsförlagt lärande, APL, är en del av din utbildning och genomförs på plats hos en arbetsgivare. På arbetsplatsen kommer du att få möjlighet att utveckla såväl yrkeskunskaper som en egen yrkesidentitet. Du genomför APL under minst 15 veckor och främst hos skolans samarbetspartners.

Efter gymnasiet

Du blir efter avslutad utbildning väl förberedd för jobb som exempelvis chef, entreprenör, försäljare, inköpare, kommunikatör, marknadsförare, projektledare eller utställningsdesigner.

Utbildningen ger dig också möjlighet att fortsätta studera på yrkeshögskola.

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Försäljnings- och serviceprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

Malmö Citadellsgymnasium

Välkommen till en nybyggd gymnasieskola!

Med sin placering på Citadellskajen och plats för drygt 1000 elever i moderna utbildningsmiljöer kommer skolan att bli stadens femte kommunala cityskola. På en gymnasieskola bara ett stenkast från Malmö Centralstation och näringsliv vill vi ge våra elever den allra bästa möjligheten...


Läs mer om Malmö Citadellsgymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Malmö Citadellsgymnasium

Citadellsvägen 7
Malmö

 Visa telefonnummer
malmo.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Försäljnings- och serviceprogrammet från Malmö Citadellsgymnasium , fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information