Malmö Citadellsgymnasium

Välkommen till en nybyggd gymnasieskola!

Med sin placering på Citadellskajen och plats för drygt 1000 elever i moderna utbildningsmiljöer kommer skolan att bli stadens femte kommunala cityskola.

På en gymnasieskola nära kommunikationer och näringsliv vill vi ge våra elever den allra bästa möjligheten att bli en del av framtidens arbetsmarknad där miljöfrågor, delningsekonomi och hållbar utveckling tar allt större plats.

Våra program

I alla våra utbildningar står kreativa och problemlösande arbetsformer i fokus när vi tar oss an idéer och omsätter till praktisk handling. Här får du utrymme för dina tankar kring hållbarhet oavsett om det gäller företagande, politiska frågeställningar eller teknikutveckling.

Samtliga utbildningar ger goda möjligheter till vidareutbildning på högskola, universitet och yrkeshögskola.

Våra lokaler

Malmö Citadellsgymnasium ska stå klar 2024. Redan till hösten 2022 startar skolan i universitetets lokaler. Du som söker till läsåret 2022/2023 kommer att påbörja din utbildning i lokaler på Gäddan, Malmö universitet, några hundra meter bort från den planerade skolan.

Är du intresserad och vill veta mer om Malmö Citadellsgymnasium , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Malmö Citadellsgymnasium

Välkommen till öppet hus!

Välkommen till öppet hus på Malmö Citadellgymnasium 27 november och 29 januari klockan 10–12.

Vi ses på Citadellsvägen 7

Anmäl ditt intresse

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-01-29    Tid:   10:00 - 12:00

Facebook Malmö Citadellsgymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Malmö Citadellsgymnasium .

Malmö Citadellsgymnasium

Citadellsvägen 7
Malmö

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Malmö Citadellsgymnasium , fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga