International Baccalaureate

International Baccalaureate

Malmö Borgarskola, i Malmö

Om utbildningen

International Baccalaureate Diploma Programme passar dig som är intresserad av språk, resor och vill gå ett internationellt program..

International Baccalaureate är ett internationellt erkänt gymnasieprogram som ger dig behörighet till högskolestudier i mer än 100 länder, inklusive Sverige. Studierna omfattar tre år där det första året är ett förberedande år med svenska nationella kurser, fast med engelska som undervisningsspråk.

Gymnasieexamen

International Baccalaureate leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen som ger dig behörighet att studera vidare både i Sverige men även i andra, främst engelsktalande, länder.

Ansökan

Ansök till International Baccalaureate

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se
Malmö Borgarskola
Regementsgatan 36
211 42 Malmö

Malmö Borgarskola - borgar för kunskap!

Malmö Borgarskola är en mötesplats i en stimulerande studiemiljö för ungdomar från hela Skåne. Skolan har välutbildade och engagerade lärare med fokus på den dagliga undervisningen. Skolan är en trivsam och välutrustad arbetsplats med ordning och reda där alla elever tillsammans...

Läs mer om Malmö Borgarskola och visa alla program.

Sponsrad