Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon

Malenagymnasiet i Sjöbo
Programinformation
Sjöbo
Bygg- och anläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon

Bygg och anläggning på Malenagymnasiet

Bli anläggningsmaskinförare på Malenagymnasiet i Sjöbo!

Bygg- och anläggningsprogrammet på Malenagymnasiet är ett yrkesprogram som lägger grunden till de kunskaper som behövs för att arbeta inom byggbranschen. En bransch som har stor efterfrågan på utbildad personal.

Utbildningen utvecklar elevernas kunskaper inom yrket men även inom service och bemötande, vilket är centralt inom branschen i kombination med utveckling av kommunikation, försäljning och entreprenörskap.

Branschen ställer höga krav på kunskaper inom byggprocessens olika faser. Vi arbetar fokuserat i samråd med programråd för att möta arbetsgivarnas krav på kompetens. Kunskaper om branschens utveckling är en viktig del i utbildningen.

Teoretiska ämnen, i små klasser, i kombination med studiebesök och arbetsplatsförlagt lärande, ger eleven en bred kunskap om branschen, förberedande för yrkeslivet och förståelse för olika yrkesroller. Utbildningen leder till yrkesexamen och inom programmet finns möjlighet att välja kurser som ger grundläggande högskolebehörighet.

Framtidsmöjligheter efter Bygg- och anläggningsprogrammet:

Du blir anställningsbar direkt efter utbildningen. Redan under din utbildning kommer du i kontakt med olika företag, vilket underlättar för dig sedan när du ska söka jobb. Många av skolans elever erbjuds jobb redan under sin utbildning.

Ej behörig?

För dig som inte är behörig till gymnasiet då kan du söka Programinriktat individuellt val eller Yrkesintroduktion

Kontakta skolan om du vill veta mer! Du kan även komma och ”skugga ”på ett gymnasieprogram under en dag. Prata först med din skola så bokar  skugga/besök tillsammans

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Trelleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Få ansökningskoden Postadress: Besöksadress: S:t Nicolai plan 1, Postadress: Söderslättsgymnasiet, Gymnasieantagningen, Box 1008, 231 25 Trelleborg
Telefon: 0410-73 36 05
Mejladress: antagning@trelleborg.se

Gymnasieexamen

Yrkesprogram som åtföljs av en lärlingsperiod efter gymnasiet, eller till vidare studier.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon så kommer skolan att kontakta dig.

Malenagymnasiet i Sjöbo

Malenagymnasiet i Sjöbo – ett yrkesgymnasium med din framtid i fokus.

På Malenagymnasiet i Sjöbo finns två yrkesförberedande program med tydlig och stark förankring i samhället: Bygg och anläggningsprogrammet och Fordons- och transportprogrammet. ”Trivs du så lyckas du” Skolan är ett litet gymnasium med cirka 200 elever vilket gör att alla...


Läs mer om Malenagymnasiet i Sjöbo och visa alla program.

Certifiering

Branschrekommenderat skola

Branschrekommenderad skola

Branschrekommenderad skola är en certifiering som utfärdas av Byggbranschens Yrkesnämnd. Certifieringen kvalitetssäkrar utbildningen och stärker samarbetet mellan skolor och företag inom bygg- och anläggningsbranschen.

Läs mer om Branschrekommenderad skola här!

Kontaktuppgifter till Malenagymnasiet i Sjöbo

Malenagymnasiet i Sjöbo

Verkstadsgatan 2
275 37 Sjöbo

 Visa telefonnummer
www.sjobo.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 3 recensioner.

Samuel Nilsson
Jag tycker att utbildningen är bra. Tycker att allt är bra upplagt och särskilt i bygghallen för där får vi göra blandat med svåra och lätta uppgifter samt lösa problem som uppstår vilket jag tycker är bra. Och bra klasskompisar och härlig stämning i klassen. Det är roligt.
Oskar Kock
Jag tycker att utbildningen bygg och anläggning är bra, för att lärarna ställer höga krav men endå inte så höga krav att man inte klarar av det, det är bra och mild nivå. Jag tycker mina lärare är bra på att förklara och om det är något som inte stämmer för min del får jag reda på det i god tid. I helhet tycker jag att denna utbildningen är bra ...
Visa hela
Dennis Bäckström
Jag tycker skolan är helt okej, tycker det är synd att det är så lite med maskiner i ettan på bygg o anläggnings programmet dock. Majoriteten av lärarna är bra men sen finns där vissa som kunde haft en bättre attityd och inte varit så otrevliga o inte så stela, mer humor! :-)
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon från Malenagymnasiet i Sjöbo, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Malenagymnasiet i Sjöbo
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information