CREATORS WELCOME!

LBS Växjö är skolan för dig som vill ha en inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång mot framtidens kreativa branscher och företag. Du behöver inga förkunskaper när du pluggar hos oss, bara ett brinnande intresse - vi lär dig resten!

Centralt läge och kreativa lokaler

LBS Växjö finns i kreativa lokaler i lokstallarna. Våra nya ljusa och fina lokaler är utrustade med den senaste tekniken och programmen som ger dig de förutsättningar du behöver för att kunna sätta siktet mot ditt framtida kreativa drömjobb.

LBS-andan = gemenskap

Eleverna som går på LBS Växjö är kreativa och har valt att plugga sitt intresse - så det finns alltid något att prata om.

Engagerade lärare

Lärarna är engagerade i dig och din studiegång, och har en bra gemenskap med eleverna. Lärarna har också samma intresse som dig och flera har jobbat inom branschen.

Vill du veta mer om LBS?

Fortsätt scrolla på denna sidan för att läsa mer om våra kreativa utbildningar eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information. Du kan också besöka vår webb för att läsa mer mer om LBS.

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Växjö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Växjö

Välkommen på öppet hus!

Creators Welcome!

Varmt välkommen att besöka oss på öppet hus. På vår öppet hus-sida hittar du information och videos där elever, rektor och lärare svarar på vanliga frågor. Vill du veta var vi idrottar, äter, hur är det att plugga på det estetiska programmet och teknikprogrammet? Besök vår öppet hus-sida.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-04-27    Tid:   17:00 - 19:00

Reportage

Noel läser Grafisk design på LBS Kungsbacka

Noel är 17 år gammal går på Grafisk design på LBS Kungsbacka. Noel valde LBS eftersom han var intresserad av grafisk design sedan innan utbildningen.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Växjö.

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

Regementsgatan 9
35236 Växjö

www.lbs.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från LBS Kreativa Gymnasiet Växjö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga