Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik - Systemutveckling

LBS Kreativa Gymnasiet Umeå
Programinformation
Umeå
Teknikprogrammet
Klassrum
(Läs mer) Öppet hus
2021-12-08
2022-01-18
2022-04-27
Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik - Systemutveckling

Om utbildningen

Systemutveckling - Bäst på Appar, Webb och UX

Vill du arbeta med webbutveckling och programmera framtidens appar för både smartphones och surfplattor? På LBS Systemutveckling läser du teknikprogrammet med inriktningen informations- och medieteknik och får möjlighet att arbeta praktiskt med både UX, webb och applikationer.

Att studera utveckling inom ett område som utvecklas så mycket och så snabbt där webbaserade lösningar blir allt viktigare, blir garanterat aldrig tråkigt. LBS Systemutveckling ger dig goda kunskaper för arbete med utveckling, administration och drift av webbplatser. Du lär dig att genomföra webbutvecklingsprojekt där fokus ligger på att produkten skall vara användbar och lättillgänglig. Under utbildningen skapar du applikationer till mobiltelefoner som iPhone och android-mobiler.

Du lär dig också hur man anpassar webbplatser till mobiltelefoner. Du kommer även att studera hur man bearbetar text, bild och annan media så att dessa anpassas till produkten eller hemsidan. Utbildningen ger dig djupa kunskaper inom programmering och webbutveckling.

Utbildningen ger behörighet till högskola och universitet, exempelvis till ingenjör eller civilingenjör. Efter utbildningen är det naturliga steget att läsa vidare på något programmerings-, systemutvecklings- eller webbutvecklingsprogram på högskolenivå.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik - Systemutveckling, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik - Systemutveckling

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Västerbottens län. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 922 81 Vindeln
Telefon: 0933-140 00 
Mejladress: gymnasieantagningen@vindeln.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik - Systemutveckling så kommer skolan att kontakta dig.

LBS Kreativa Gymnasiet Umeå

CREATORS WELCOME

Vi är skolan för dig som vill ha en inspirerande, rolig och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö! Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång på din väg mot framtidens kreativa branscher och företag. LBS...


Läs mer om LBS Kreativa Gymnasiet Umeå och visa alla program.

Kontaktuppgifter

LBS Kreativa Gymnasiet Umeå

Umeå

 Visa telefonnummer
www.lbs.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik - Systemutveckling från LBS Kreativa Gymnasiet Umeå, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information