LBS Kreativa Gymnasiet Umeå

CREATORS WELCOME

Vi är skolan för dig som vill ha en inspirerande, rolig och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö! Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång på din väg mot framtidens kreativa branscher och företag.

LBS Umeå har från start 17 systerskolor i landet vilket inte bara betyder att vi kan det här med skola, utan också att du som elev ingår i ett unikt sammanhang. Exempel på det är våra galor som eleverna runt om i Sverige träffas på varje år: LBS Music And Media Awards, LBS Game Awards och nystartade LBS E-sports Awards.

Kort sagt, vill du utveckla dina kreativa sidor och samtidigt tillbringa tre år på en riktigt bra skola med fantastisk anda och miljö ska du söka LBS Kreativa Gymnasiet i Umeå.

Läs gärna mer på vår webb.

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Umeå, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Umeå

Välkommen på öppet hus!

Varmt välkommen att besöka oss på öppet hus.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-11-17    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-12-08    Tid:   17:00 - 19:00   (Digitalt)
Datum:   2022-01-18    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2022-04-27    Tid:   17:00 - 19:00

LBS Kreativa Gymnasiet Umeå Facebook

Reportage

Man får möjligheten att göra egna projekt

Alexandra är 17 år och går andra året på LBS Göteborg där hon pluggar Kreativ kommunikation (numera Foto & film). Hon har även filmat i Sri Lanka och ska ut och filma med SVT till våren.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Umeå.

LBS Kreativa Gymnasiet Umeå

Umeå

www.lbs.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från LBS Kreativa Gymnasiet Umeå, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga