CREATORS WELCOME 💜

LBS Örebro är skolan för dig som vill ha en inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång på din väg mot framtidens kreativa branscher och företag.

VI HAR FLYTTAT! 🙌

Sedan augusti finns vi på ett campus i nybyggda Eyra Center. Vi ser fram emot att få starta i denna fantastiska kreativa miljö helt anpassad efter våra önskemål och behov, här kommer vi trivas. Bygget ingår i etapp två i Eyra Center. En byggnad som kommer att rymma 7000 kvm fördelat på totalt sex våningar. Vi är så glada att få vara en del av denna satsning i nära anslutning till ”händelsernas centrum” i Örebros eventstråk och ca 1 km från Örebro Universitet.

Skolans utbildningar

LBS Örebro har följande utbildningar:

• Teknikprogrammet: Systemutveckling (Informations- och medieteknik)
  • Teknikprogrammet: Spelutveckling (Design & produktutveckling)
  • Estetiska programmet: Spelgrafik eller Grafisk design (Bild & formgivning)
  • Estetiska programmet: Foto & film, Media-beteende eller E-sport (Estetik & media)

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Örebro, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Örebro

Välkommen på öppet hus!

Creators Welcome!

Varmt välkommen att besöka oss på öppet hus. På vår öppet hus-sida hittar du information och videos där elever, rektor och lärare svarar på vanliga frågor. Vill du veta var vi idrottar, äter, hur är det att plugga på det estetiska programmet och teknikprogrammet?

Besök vår öppet-hus sida.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-11-17    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-12-08    Tid:   17:00 - 19:00   Digitalt öppet hus
Datum:   2022-01-18    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2022-04-27    Tid:   17:00 - 19:00

LBS Örebro på Facebook

Reportage

“Jag valde LBS Örebro för det kändes som att jag kunde utvecklas som person på ett kreativt sätt.”

Philip läser Systemutveckling på LBS i Örebro. På skolan blir hans idéer till verklighet genom kod och andra smarta lösningar.

"Jag har utvecklats massor inom fotografi"

Wilda, 17 år pluggar Foto & Film på LBS Örebro. Wilda valde LBS för att det verkade vara en öppen och kreativa skola som skulle ge henne stora möjligheter att lyckas.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Örebro.

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

Rudbecksgatan 56
70223 ÖREBRO

www.lbs.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från LBS Kreativa Gymnasiet Örebro, fyll i dina uppgifter: