Reportage med Hanna Olsson

Hanna Olsson reflekterar över sin tid på LBS Lund. Hon tar examen i år, och har drivit LBS podden på skolan. Efter gymnasiet drar hon iväg till soliga Australien. 

Hanna började på LBS Lund för snart 3 år sedan och inriktningen Kreativ Kommunikation som idag heter Foto & Film.

- På inriktningen får man främst lära sig att jobba i ett filmteam och ta åt sig olika roller. Man får även lära sig kameran grunder, samt att redigera i olika adobe program. 

Hanna berättar att hon valde LBS var för att skolan var så liten och stämningen på skolan.

- Men det är något med att skolan är så mysig och hemtrevlig. Det är en väldigt avslappnad stämning som får en att slappna av samtidigt som man gör det man tycker är kul. 

Som gymnasiearbete startade Hanna LBS Podden och rustade upp en studio på skolan.   

- Det absolut roligaste med att driva en podcast måste vara att jag får vara kreativ på ett annat sätt än vad jag tänkte mig när jag började på LBS då jag valde foto/film, berättar hon. 

Hanna berättar att hon kommer sakna rutinerna att gå till skolan, och även att få utveckla kunskaperna inom adobe-programmen. Efter studenten drar hon nämligen till Australien vilket har varit en dröm sedan länge.

- Så planen är att jobba och bo där som Au Pair i ett år och sedan förhoppningsvis trivas så mycket att jag även kommer börja studera där, berättar hon. Läs mer om LBS Kreativa Gymnasiet Lund

Ta kontakt med skolan


Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Lund.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.