Recensioner av LBS Kreativa Gymnasiet Halmstad

Snittbetyg: 4,8

Patryk Falinski
LBS är den bästa skolan jag har någonsin gått på. Det finns inte många elever och detta gör att det blir en väldigt bra stämning på skolan.
Bönan
rolig skola med bra studie miljö och liten och trevlig skola så det är lätt att lära känna människor
Nöjd elev
Fräsig skola med coola lärare och skojiga uppgifter. Här bli man stöttad och kan känna att ingenting sätter gränserna för ens kreativitet.
Moa
En väldigt liten men mysig skola. Visste redan sen första steget jag tog på skolan när jag skuggade att jag skulle söka hit, och nu är jag här! jag går för tillfället 3:e året Estetik- och media med inriktningen Kreativ kommunikation som har gett mig väldigt mycket.
Elev från KRK16
En liten och familjär skola med härliga elever och kunniga lärare. Mycket bra skola!!
Martina
Första gången jag såg LBS montern på gymnasiemässan var det som att skolan var gjord för mig. Jag går nu andra året på Teknik programmet Arkitektur & Samhällsbyggande och det har verkligen nått upp till mina förväntningar. Jag ville inte gå ett ”vanligt” teknik program, och LBS gav mig motsatsen till vanligt, på det bästa sättet man kan.
Blivande arkitekt
Liten, mysig och familjär skola med goa klasskompisar och kompetenta lärare. Supernöjd!
Nöjd elev
Riktigt bra och härlig skola. Bra gemenskap mellan både alla elever och lärare. Har helt enkelt inget att klaga på.
Nöjd elev
Riktigt fin och härlig skola. Bra utbildning, bra elev och lärar gemenskap. Jag har helt enkelt inget att klaga på.
PillyW
Best school ever.