Massa färger och grafiska element

CREATORS WELCOME 💜

Vi är skolan för dig som vill ha en verkligt inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång på din väg mot framtidens kreativa branscher och företag.

LBS Malmö har från start 17 systerskolor i landet vilket inte bara betyder att vi kan det här med skola, utan också att du som elev ingår i ett unikt sammanhang. Exempel på det är våra galor som eleverna runt om i Sverige träffas på varje år: LBS Music And Media Awards, LBS Game Awards och nystartade LBS E-sports Awards.

Kort sagt, vill du utveckla dina kreativa sidor och samtidigt tillbringa tre år på en riktigt bra skola med fantastisk anda och miljö ska du söka LBS Kreativa gymnasiet i Malmö.

Vilka utbildningar erbjuder vi i Malmö?

I Malmö lägger vi fokus på Spelutveckling, Spelgrafik, Grafisk design, Foto & Film, Systemutveckling, E-sport och inte minst vår nya utbildning Media – Beteende som ger dig verktyg att påverka människors val med hjälp av psykologi och design. Spännande!

Nationella program

Estetiska programmet, Estetik och media (ESEST)

Estetiska programmet, Bild och formgivning (ESBIL)

Teknikprogrammet, Design och produktutveckling (TEDES)

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik (TEINF)

Samarbetspartners

The Game Assembly, Fully studios, Stema Specialtryck, YSA-your studyadvisor, Dreamhack, Welcom.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om LBS Kreativa Gymnasiet Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på LBS Kreativa Gymnasiet Malmö

Öppet hus

Varmt välkommen till oss på LBS Kreativa Gymnasiet i Malmö. På öppet hus hos oss kommer du att få se lokalerna, träffa elever och lärare.  Vi ser fram emot att träffa dig!

Information med anledning av covid-19

Din trygghet är viktigt för oss och därför behöver du inför ditt besök på öppet hus göra en intresseanmälan. Detta för att vi kommer behöva begränsa antal besöksplatser. Du kan i ett senare skede därför behöva bekräfta ditt besök.
Håll koll i din mail och telefon efter meddelande från oss kring detta.

LBS Kreativa Gymnasiet följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Våra öppna hus kommer hållas enligt de regler och riktlinjer som finns. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida för information om ändringar kring öppet hus för just vår skola.

Gör din anmälan till öppet hus via denna länk!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-12-12    Tid:   12:00 - 14:00   Digitalt öppet hus
Datum:   2021-01-27    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2021-04-21    Tid:   18:00 - 20:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av LBS Kreativa Gymnasiet Malmö.

LBS Kreativa Gymnasiet Malmö

Barkgatan 6

www.lbs.se

För att få mer information från LBS Kreativa Gymnasiet Malmö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.